Колкото по-малко килограми, толкова по-добри в секса!

Booking.com

Коледните и Новогодишните празници отминаха. Сигурни сме, че всеки е дал всичко от себе си, за да отпразнува подобаващо едни от най-хубавите празници в годината.

Дали обаче след толкова много забавления, придружени с традиционното преяждане и препиване, не сме започнали Новата година с някой излишен килограм отгоре?

Оказва се, че противно на общото мнение, не дамите, а мъжете трябва бързо да влязат във форма и то ако искат да бъдат истински мачовци в леглото. Скорошно изследване е установило, че намаляването на килограмите води до значително подобряване на сексуалните умения на представителите на силния пол.

Според австралийските учени, излишните килограми при мъжете могат да доведат до еректилна дисфункция и да намалят потентността. Те са установили, че смъкването от 5 до 10% от теглото на мъжете, допринася значително за повишаване на либидото и сексуалната им активност.

Според един от авторите на изследването, наличието на мазнини, особено в областта на корема значително намалява нивата на тестостерон в тялото. Затова, мъже, спортувайте, ако искате да ощастливявате нежните си половинки в леглото!

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар