Най-секси плажовете в света

Booking.com

Зимата определено си има своя чар, но горещото и страстно лято е незаменимо! Ако си затворите за миг очите, на кой секси плаж бихте искали да се озовете?

Ще ви предложим класация на 5-те най-секси плажове в света…, която разбира се можем да допълним, тъй като изкушаващите предложения са много.


1. Ибиса, Испания

Ако обичате горещите нощни емоции с морски полъх, хващайте самолета и право към Ибиса!  Островът безспорно се радва и на едни от най-секси плажовете в света. През деня любовните авантюри започват именно на плажа, а вечер целият остров избухва в щура парти еуфория, заради която си носи славата по целия свят.

2. Бодрум, Турция

Тюркоазени води и плажове, препълнени с хора от различни народи и религии. Перлата на Егейско море е взела щипка аромат от Европа и Азия. Разходете се по плажовете в един от водещите турски курорти и ще ви се стори горещо не само през деня, но и през нощта. Вечер крайбрежната ивица се оживява от многобройните барове и заведения, препълнени с развеселени туристи, които купонясват под звуците на местната турска музика и европейските хитове.

3. Playa de los Lances, Тарифа, Испания

На плажа Playa de los Lances в испанския курорт Тарифа, можете да поплакнете очи на воля. Докато дамите се замечтават по загорелите атлетични тела на сърфистите, представителите на силния пол могат да се порадват на красиви плажни девойки по бански. Вечер цялата тази тълпа се отправя към нощните барове, където купонът обикновено продължава до ранни зори.

4. Paradise Beach, Миконос, Гърция

Paradise Beach е раят на Миконос. От няколкото възможни места за развлечения на острова, този плаж е фаворитът. Животът тук си протича простичко – пиенето започва рано вечерта, купонът продължава с щури танци до зори, a нощта приключва със сладък сън до късно на обяд. „;Денят" започва следобед с плуване в кристалните води, а след това всичко се повтаря отначало.

5. Хотел Hedonism II 4*, Ямайка

Това място е направо греховно! Да започнем с това, че скандалният хотел е предназначен само за възрастни. Хотелът е за тези, които обичат живота, удоволствията, изкушенията… с две думи той е за разкрепостените туристи. Ако сте гости на хотела, можете да се разхождате голи почти навсякъде, така че е твърде вероятно да ви гледат подозрително, ако се появите с баснки костюм. През миналата година Hedonism II отправи скандално предложение към влюбените двойки – хотелът започна да организира тематични сватби под мотото „;Фантазии и фетиши“;, които сбъдват тайните сексуални фантазии и на най-нестандартните двойки.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар