Цените в Албена по-високи с 5% това лято

Booking.com

Цените за почивка в морския курорт Албена ще бъдат с 5% по-високи през новия туристически сезон спрямо миналия, съобщи заместник-директорът по маркетинг и продажби Йовка Страшилова, цитирана от БТА. По думите й увеличението на цените ще се отнася предимно за реновираните хотели.

Миналата година туристите почиваха във високия туристически сезон в тризвездни и четиризвездни хотели на база от "All inclusivе" от 70 до 90-100 лева за ден. Най-евтината почивка в пика на сезона – нощувка и закуска, излизаше по 25 лева, посочи мениджърът.

За разлика от миналия, през този летен сезон само едно дете на семейство ще почива безплатно, а останалите ще получават 70% отстъпка от цената за възрастен, допълни Страшилова. И през това лято туристите, настанени в хотелите в Албена ще ползват безплатно чадър и два шезлонга на плажа.

Очаква се първите туристи в Албена да пристигнат през март-април. До този момент българите и германците са сред най-активните туристи в резервационната онлайн система, която бе отворена за резервации за Лято 2012 още през ноември миналата година.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар