Мъжете в Азия – най-щедри с подаръците за Св. Валентин

Booking.com

В навечерието на празника на влюбените, сайт за бижута направи проучване и установи кои са най-щедрите и съответно най-стиснатите мъже за Свети Валентин.

Според резултатите от изследването, представителите на силния пол в далекоизточните страни като Китай, Хонгконг, Япония и Сингапур са готови да похарчат най-много, за да зарадват любимите си жени за Свети Валентин. Мъжете в тези държави са готови да заделят по 173 паунда за подарък на своята половинка, показва проучването.

Испанците и французите също са доста щедри – те са готови да отделят съответно по 151 и 120 паунда за своите дами. Следват британците и американците, чийто бюджет е съответно 118 и 107 паунда за подаръци.

Най-стиснати се оказват германските мъже, които биха отделили само 59 паунда. Италианците пък попадат на предпоследно място, тък като са готови да похарчат средно 62 паунда за подарък на Свети Валентин.

Според проучването на сайта за бижута, мъжете най-често купуват в интернет обеци – така са отговорили 31% от участниците в анкетата. 26% и съответно 21 % от запитаните са посочили, че предпочитат гривните и огърлиците за подарък. Само 14% от представителите на силния пол са склонни да купят пръстен, защото се страхуват, че така могат да породят погрешни очаквания у своята половинка.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар