Бърз развод на Карибите – защо не?

Booking.com

Туроператорите по света стават все по-креативни в организирането на екскурзии. Британският QuickDivorceUK предлага едно наистина необикновено пътуване до Карибите, по време на което туристите могат да съчетаят полезното с приятното.

Британските двойки могат да получат развод за светкавичните 10 минути и да се завърнат спокойни и щастливи у дома, официално разделени със своята законна половинка, пише The Mail on Sunday.

Според информацията, необичайният тур се провежда до екзотичната Доминиканската република и струва около 4,5 хиляди паунда – в тях са включени самолетните билети, настаняването в хотел и урежданието на всички процедури около развода.

Най-примамливото разбира се е това, че в Доминиканската република разводът се урежда само за 10 минути, докато в страната си британците трябва да чакат месеци, дори години.

Клиентите могат да летят до Карибите, за да получат развод и още на следващия ден да се  заврънат у дома. Ако желаят, могат да останат и да се насладят на великолепните карибски плажове в компанията на вече бившата си половинка.

Организаторите на необичайния тур уверяват, че полученият на територията на Доминиканската република развод се признава и във Великобритания.

В карибската страна вече има практика популярни американски двойки също да получават развода си. През 1998 г. поп певица Марая Кери сложи край на петгодишния си брак с Томи Мотола. Документите за развод на актрисата Миа Фароу и американски диригент, пианист и композитор Андре Превин също са били подадени в Доминиканската република.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар