В Турция рекламират българските ски курорти

Booking.com

Изданието с най-висок рейтинг и тираж в Турция „;Хюриет" представя в седмичното си приложение за туризъм и пътувания подробна инфромация за родните ни ски курорти, съобщава БТА.

България притежава 20 скицентъра, най-големите от които са Банско, Боровец, Витоша, Пампорово, Чепеларе, Добринище, пише „;Хюриет". За всеки от тези курроти вестникът представя подробна справка относно дължината на пистите, състоянието на ски съоръженията, информация за хотелите, цените, транспортните връзки и др.

Изданието подчертава, че миналата седмица Банско е бил домакин на два важни етапа от състезанията за Световната купа по ски, които ще продължат и през тази седмица.  „;Хюриет" допълва, че в родния ни ски курорт се организират четири от най-важните състезания за Световната купа по ски. Изданието отбелязва, че Банско предлага над 186 хотела, пансиони и апартаменти за настаняване.

За курортите Пампорово и Боровец турското издание подчертава, че са най-старите ски центрове в България, както и че имат удобна транспортна връзка с Турция. Зимният курорт Чепеларе също е представен с това, че ски пистите му са лицензирани от Световната федерация по ски.

Специален акцент се поставя и върху  СПА центровете и допълнителните услуги, които предлагат големите зимни курорти в България.

„;Хюриет" предлага на турските читатели подробна информация за най-интересните забележителности в България, информация за транспортните средства, полетите на Турските авиолинии, както и автобусните фирми, които пътуват до страната ни. Турското издание представя и карта на българските зимни курорти, с посочени полезни интернет адреси и телефони. 

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар