Как да станеш „Главен готвач за един ден“ в парижки ресторант?

Booking.com

Парижки ресторант привлича своите клиенти не само с фантастична храна, но и с една доста креативна и нестандартна идея. Посетителите на заведението могат да станат „Главен готвач за един ден“ и самостоятелно да приготвят вкусни ястия за останалите гости.
Ресторантът се нарича „Un jour un chef“ („Главен готвач за един ден“) и се намира в 12-ти район на френската столица, не далеч от Бастилията.

Всеки начинаещ главен готвач може да предложи свое меню от любими ястия и лично да участва в приготвянето му. Екип от професионалисти от ресторанта ще му съдействат през цялото време и ще се грижат главният готвач да не допуска грешки.

Желаещите могат да кандидатсват за временния пост през официалния уебсайт на ресторанта Un jour un chef. След подадената кандитатура, представители на ресторанта ще се свържат с тях, за да уговорят удобен и за двете страни ден.

За да се включите в кулинарното преживяване, не е необходимо да сте безупречни готвачи. Най-важното е да притежавате кулинарен хъс и страст, споделят организаторите.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар