Hilton планира да открие над 100 ресторанта в Европа

Booking.com

Hilton Worldwide планира да открие 500 нови ресторанта по света през следващите три години, като над от 100 от тях ще се появят в Европа.

В момента на Стария континент има над 225 хотела под марката Hilton Worldwide, всяка от които разполага с ресторанти и барове, съобщават от пресслужбата на компанията, цитирана от РИА Новости.

 

Компанията дори е направила отделен уебсайт, предназначен да помогне на хотелиерите и ресторантьорите по света да реализират своите идеи. Той има вече 900 регистрирани собственици на хотели, които се интересуват от новите концепции за ресторанти.

„Нашата цел е да предложим на хотелиерите отлични идеи, характерни единствено за техните региони – различни концепции за меню, които да привличат лоялни клиенти. Това е и чудесна възможност за ресторантьорите, които се стремят да развиват своите марки“ , съобщават от компанията.

 

От Hilton Worldwide допълват, че се надяват на здраво сътрудничество между компанията и ресторантьори и собственици на бъдещи хотели в Европа. По този начин клиентите ще могат да се радват на по-голям избор от първокласни ресторанти, предлагащи луксозна обстановка и безупречна кухня.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар