Екзотичните Хаваи са най-щастливият щат в САЩ

Booking.com

Екзотичните Хавайски острови бяха обявени за най-щастливия щат в САЩ. Това показват резултатите от проучването на социологическата агенция „;Галъп“;, в което са взели участие над 350 хиляди американци от всичките 50 щата на страната.

Участниците, включени в изследването е трябвало да оценят своя роден щат по няколко показателя,  между които и жизнения стандарт – както настоящия, така и този в перспектива след пет години, емоционалното състояние, условията на труд, физическото здраве, качеството на медицинското обслужване, възможностите за почивка и други.

Освен, че смайват с удивителната си природа, Хавайските острови, които са родното място на американския президент Барак Обама, се оказаха и най-щастливият щат според американците.

Голяма част от запитаните са посочили, че хората на Хаваите са вечно усмихнати и се смеят много, а също така не са подложени на стрес и напрежение.

Второто място, с малка разлика след победителя заема живописният щат Северна Дакота. На трето място е класиран Минесота.

Анкетното проучване на „;Галъп“; показва, че най-щастливи от живота са американците, които живеят в Средния Запад и Запад. В ТОП 10 с най-щастливите щата влизат още Юта, Колорадо, Канзас,Небраска, Ню Хемпшир, Тенеси и Флорида. На дъното на класацияра, обявен за най-нещастният щат в САЩ е Западна Вирджиния.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар