България се представя на международното изложение MITT в Москва

Booking.com

От 21 до 24 март 2012 г. в Москва ще се проведе международното туристическо изложение MITT.

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма организира представянето на страната ни на щанд от 552 кв. м. Сред участниците от България има представители на 41 специализирани фирми, туроператори и агенции, браншови организации и общини. Те ще предложат разнообразни оферти за лятна и зимна почивка, опознавателни маршрути за древната култура по нашите земи, варианти за почивка с балнео- и СПА процедури, съобщават от ведомството.

Един от акцентите са възможностите на България като динамична дестинация за качествен туристически продукт на разумни цени.

В рамките на MITT ще се проведе третият международен конгрес за медицински и здравен туризъм MMHTC – най-големият форум с тази насоченост в Русия. За първи път тази година в него се включат най-големите руски застрахователни компании. България ще представи на него разнообразните си възможности за лечебен туризъм.

В анимационната програма на нашия щанд е включено участие на художника Павел Митков, който ще демонстрира таланта си върху три скулптури-яйца в цветовете на националното ни знаме. На едното от тях ще бъде изобразен Несебър – "градът на църквите".

MITT е най-голямото руско туристическо изложение, което през тази година има своето 19-о издание. Русия е един от целевите генериращи пазари за нашата страна. България е посетена от над 455 000 руски туристи през 2011 г., което е ръст от 20,3% спрямо 2010 г.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар