На море през май? Хайде в Гърция!

Booking.com

Ако вече си мечтаете за горещите плажни дни, а лятото ви се струва твърде далече, грабвайте банския и право към Гърция!

Заради благоприятните температури, още през месец май южната ни съседка се превръща в идеално място за релаксираща морска почивка и въпреки кризата все още е една от най-атрактивните дестинации в Европа. 

На къде ще поемете, зависи изцяло от вас. Има два варианта – да организирате почивката си със собствен транспорт или да се възползвате от някоя от изкушаващите автобусни или самолетни екскурзии, предлагатни от родните туристически фирми.

Интересните дестинации в Гърция са много – като започнем от Солун и минем през китните курортчета, разположени на ръкавите на Халкидики, до приказната Кавала и Зеления остров Тасос. Няма как да пропуснем и прочутите красиви гръцки острови – Корфу, Санторини, Закинтос, Крит, Лесбос, Родос, Миконос  и още много други, които макар и разположени по-далече предлагат вълшебни условия за незабравима почивка.

Едно е сигурно – очакват ви чисти плажове, кристална вода, узо и вкусна средизомноморска кухня. Можете да си изберете някое уютно семейно хотелче или да си наемете къща или апартамент, но ако си мечтаете истински да се поглезите, ви препоръчваме някоя от многобройните пакетни почивки на All Inclusive, където безгрижието ви е абсолютно гарантирано!

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар