Разходка до красивия Дубровник

Booking.com

Дубровник е един от най-красивите европейски морски курорти. Често наричат хърватския град "Перлата на Адриатика" заради пленителните морски гледки, които завладяват сърцето на всеки пътешественик завинаги.

Атмосферата в Дубровник е необикновена – като започнем от великолепните крепостни стени и стигнем до колоритните кафенета и ресторантчета, които изпърстрят целия град. Дубровник е един най-добре запазените укрепени средновековни центрове. В миналото древният град е бил любимо средище на писатели, поети, драматурзи, художници, математици, физици и други учени. Той е бил и един от важните центрове на развитие на хърватския език.

До Дубровник можете да стигнете както с кола, така и с автобус и самолет. Много от родните туроператори организират атраквини автобусни и самолетни екскурзии, както през пролетните празници, така и през лятото.

Ако все още не сте посещавали това забележително райско кътче или пък ви се иска отново да се върнете там, може да се насладите на тази красива виртуална разходка из любимия Дубровник…

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар