Самолетни билети за Евро 2012

Booking.com

По-малко от месец остава до старта на едно от най-големите спортни събития тази година – европейското първенство по футбол в Полша и Украйна.

Наред с Олимпийските игри, Евро 2012 е един от най-очакваните спортни форуми през годината. Затова как футболните запалянковци могат по-изгодно да летят до осемте дестинации и кои мачове могат да наблюдават, информира онлайн туристическа агенция eSKY.bg.

Варшава

Първенството ще бъде открито на 8 юни в полската столица, с мач между Полша и Гърция. Тук можете да наблюдавате и срещите между Полша и Русия на 12 юни, Гърция и Русия на 18 юни и още два мача на 21 и 28 юни. В момента до Варшава можете да летите на изключително изгодна цена от 135 евро в двете посоки, информира агенцията.

Познан

Един от най-древните полски градове ще бъде домакин на три от срещите на първенството – Ирландия–Хърватска на 10 юни, Италия–Хърватска на 14 юни и Италия–Ирландия на 18 юни. Двупосочните самолетни билети до Познан започват от 189 евро.

Гданск

До Гданск цените на самолетни билети са около 200 евро в двете посоки. В очарователния полски град ще се проведат следните двубои: Испания–Италия на 10 юни, Испания–Ирландия на 14 юни, Хърватска–Испания на 18 юни, както и още един мач на 26 юни.

Вроцлав

Вроцлав е четвъртият полски град, домакин на първенството, като до него се намират и по-изгодни полети, започващи от 153 евро в двете посоки. Тук можете да наблюдавате мачовете между Русия и Чехия на 8 юни, Гърция и Чехия на 12 юни и Чехия и Полша на 16 юни.

Киев и Донецк

Другата половина от Евро 2012 ще бъде на територията на Украйна (градовете Киев, Харков, Лвов и Донецк). Цените на самолетните билети тук са по-високи, като по-евтино можете да летите до столицата и до Донецк (от 275 евро).

В град Донецк ще се проведат срещите между Франция и Англия на 11 юни, Украйна и Франция на 15 юни, Англия и Украйна на 19 юни, както и още два мача на 23 и 27 юни. В Киев пък, можете да присъствате на мачовете между Украйна и Швеция на 11 юни, Швеция и Англия на 15 юни, Швеция и Франция на 19 юни, още една среща на 24 юни, както и на самия финал на първенството на 1 юли.

Осемте града могат да предложат много и като туристически забележителности, затова не е необходимо да сте футболни фенове, за да им се насладите, напомнят от eSKY.bg.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар