Летните олимпийски игри 2012 в Лондон

Booking.com

Лятната олимпиада, която ще се проведе в Лондон от 27 юли до 12 август, се очертава да бъде най-вълнуващото международно събитие за годината.

Олимпийските и Параолимпийските игри (от 29 август до 9 септември) ще привлекат хиляди атлети и милиони зрители от цял свят. Те обещават да поднесат на гостите си незабравим и уникален спектакъл в един от най-предпочитаните сред туристите градове.

Новосъздаденият Олимпийски парк в Източен Лондон ще бъде основното място на игрите – там се намират няколко спортни съоръжения, Олимпийският стадион, магазини, ресторанти, барове и множество зелени площи за радост на посетителите. При изграждането на Олимпийския парк се взимат под внимание околната среда и екологичната рационалност. След закриването на игрите, 250-те акра паркова територия – в миналото индустриална зона –  ще остане хабитат на множество  местни животински видове – видри, водни плъхове, птици и други. Също така, най-голямото произведение на изкуството в Англия – 115-метровата наблюдателна кула Orbit – ще бъде запазена като постоянен символ на проведените олимпийски игри.

Интересът към хотелите и алтернативните места за нощувка в Лондон по време на Летните олимпийски игри 2012 е изключително голям, като дори за периода преди церемонията по откриването вече се правят резервации. Ако смятате да посетите игрите и искате да си осигурите нощувки на добри цени, съветваме Ви да се възползвате веднага от оферти на agoda.bg за ранни резервации. За своите клиентите  са успели да договори специални цени и промоции за избрани хотели, къщи за гости и апартаменти в централен Лондон, които са разположени в близост до спирки на градския транспорт  и са все още налични.

Независимо дали сме зрители на стадиона или поддържаме спортистите пред телевизионния екран, сме сигурни, че олимпиадата в Лондон ще бъде най-вълнуващото и следено събитие през лятото на 2012.

Горещи оферти на agoda.com за лято 2012 в Лондон!
*
Конкретните цените са валидни от времето на обявяването им

Kensington Court Earls Court Hotel 3* – Отстъпка от 10%!
Цени от 542 щ.д. на нощувка. Резервациите трябва да бъдат направени поне 1 ден предварително. Валидни до 31 декември 2012 г. Сумата за резервацията не подлежи на възстановяване при отказ.

Strand Palace Hotel 3* –  Отстъпка от 15%!
Цени от 243 щ.д. на нощувка. Валидни до 31 декември 2012 г. Сумата за резервация не подлежи на възстановяване при отказ.

Best Western Mornington Hotel 4*- Отстъпка от 10%!
Цени от 440 щ.д. на нощувка. Минимален престой 3 нощи. Валидни до 31 декември 2012 г.

The Parkcity Hotel 4* – Отстъпка от 7%!
Цени от 467 щ.д. на нощувка. Специални цени при ранни резервации – да бъдат направени поне 30 дни предварително. Валидни до 31 декември 2012 г. Сумата за резервацията не подлежи на възстановяване при отказ.

Mayfair Court Apartments by Mondo 4* – Отстъпка от 10%!
Цени от 392 щ.д. на нощувка. Валидни до 31 декември 2012 г. Сумата за резервацията не подлежи на възстановяване при отказ.

Quality Maitrise Hotel Maida Vale 4* – Отстъпка от 20%!
Цени от 186 щ.д. на нощувка. Специални цени при ранни резервации – да бъдат направени поне 30 дни предварително. Валидни до 31 декември 2012 г. Сумата за резервацията не подлежи на възстановяване при отказ.

Hyde Park Suites 3.5* – Отстъпка от 10%!
Цени от 281 щ.д. на нощувка. Валидни до 31 декември 2012 г. Сумата за резервацията не подлежи на възстановяване при отказ.

Hyde Park Apartments 3.5* – Отстъпка от 10%!
Цени от 262 щ.д. на нощувка. Валидни до 31 декември 2012 г. Сумата за резервацията не подлежи на възстановяване при отказ.

Paddington Apartments 3.5* – Отстъпка от 10%!
Цени от 262 щ.д. на нощувка. Валидни до 31 декември 2012 г. Сумата за резервацията не подлежи на възстановяване при отказ.

Hyde Park Economy ApartmentsОтстъпка от 10%!
Цени от 262 щ.д. на нощувка. Валидни до 31 декември 2012 г. Сумата за резервацията не подлежи на възстановяване при отказ.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар