Будапеща в треска заради наближаващото състезание Формула 1

Booking.com

Всяка година, като част от глобалния феномен Формула 1, състезанието за Гранд При на Унгария се провежда в спокойна извънградска обстановка. Разположена в непосредствена близост до Будапеща, пистата за Формула 1, наречена Хунгароринг, отново ще се огласи от рев на двигатели от 27 до 29 юли. Събитието се открива в четвъртък, 26 юли с традиционната публична обиколка на боксовете.

Една от най-предизвикателните писти във Формула 1 е Хунгароринг, понеже притежава невероятни предимства за зрителите. Заобикалящите хълмове дават възможност за следене на надпреварата от всеки ъгъл, а острите завои, тясната писта и инфарктните ситуации са гаранция за един вълнуващ уикенд на състезания, чиято програма включва Porsche Supercup (надпреварата за Супер купата на Порше), GP2, GP3 и Lotus Ladies Cup Series (кръг от женския шампионат за Купата на Лотус). Финалната надпревара във Формула 1 започва в неделя, 29 юли в 14 часа местно време.

Любителите на високите скорости могат да се придвижат до Хунгароринг с автобуси от центъра на Будапеща – хотелите ще осигурят информация за спирките и разписанията. Разстоянието до пистата е около 25 км от центъра на града, като пътуването продължава около 60-90 минути – време, достатъчно за аклиматизиране и настройка за предстоящото зрелище.

След края на състезанието, посетителите имат възможността да разгледат един от най-красивите европейски градове. Будапеща е по-евтина дестинация в сравнение с другите „известните” европейски градове. Сред забележителностите, които гостите на града могат да видят са река Дунав, средновековният замък Буда, древните римски руини. Също, в Будапеща се провеждат безброй летни културни събития и фестивали на открито, като разбира се, не бива да се пропускат и легендарните спа центрове – места, които всеки посетител от чужбина трябва да посети поне веднъж.

Независимо колко време ще се прекара в този прекрасен град, едно е сигурно – той предлага за всеки по нещо, а за верните любители на Формула 1 се готви с незабравимо шоу, пълно с адреналин и мирис на изгорели гуми, които са неизменни „аксесоари“ за едно такова състезание.

Agoda.com – вече достъпна и на български език agoda.bg успя да договори за своите клиенти долупосочените горещи хотелски предложения, валидни за уикенда на Формула 1 от 27 до 29 юли.

Горещи хотелски предложения на agoda.bg за Формула 1 в Будапеща, Унгария!

Kempinski Hotel Corvinus 5*         
Цени от 409 щ.д. на нощувка. Цените са валидни за ограничен период от време!

Atrium Fashion Hotel 4*
Цени от 156 щ.д. на нощувка. Специални промоционални цени при ранни резервации – резервирайте сега, за да не съжалявате по-късно! 15% отстъпка!

Carlton Hotel Budapest 4*
Цени от 219 щ.д. на нощувка. Горещо предложение  – 10% отстъпка!

Danubius Grand Margitsziget 4*
Цени от 134 щ.д. на нощувка. Специални промоционални цени при ранни резервации – 15% отстъпка!

Courtyard By Marriott Budapest City Center 4*
Цени от 169 щ.д. на нощувка. Специални промоционални цени при ранни резервации – резервирайте сега, за да получите 25% отстъпка!

Cosmo Fashion Hotel 3.5*
Цени от 459 щ.д. на нощувка. Горещо предложение  – 10% отстъпка!

Boscolo Budapest – Autograph Collection Hotel 5*
Цени от 304 щ.д. на нощувка. Цените са валидни за ограничен период от време – резервирайте сега!

Hotel Papillon 3*
Цени от 222 щ.д. на нощувка. Горещо предложение  – 5% отстъпка!

St. George Residence 5*
Цени от 187 щ.д. на нощувка. Цените са валидни за ограничен период от време – резервирайте сега, за да не съжалявайте по-късно!

Ramada Plaza Budapest 5*
Цени от 226 щ.д. на нощувка. Специални промоционални цени при ранни резервации – резервирайте сега, за да получите 15% отстъпка!

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар