Гигантска пързалка се превърна в хит за туристите в Слънчев бряг

Booking.com

Най-новата плажна атракция в Слънчев бряг се превърна в истински хит сред туристите. Надуваемата пързалка с височина 25 метра и платформа за спускане дълга 53 метра, привлича любителите на адреналина на Какао Бийч в морския ни курорт.

Първият по рода си атракцион по Южното Черноморие ще радва гостите на Слънчев бряг до края на летния сезон. От фирмата-концесионер, стопанисваща южния плаж в курорта съобщиха, че при монтирането му са спазени най-високите стандарти за безопасност.

Надуваемият гигант привлича туристите и с атрактивните си цени. Еднократно спускане струва 2 лева, а за най-запалените фенове има и солидни отстъпки. За пакет от 5 спускания туристите плащат общо 7 лева

Собственици са прочутата циркова фамилия Палазови. Известните в цяла Европа акробати видели за пръв път уникалната пързалка в Америка и решили, че трябва да докарат атракциона и у нас.

През август пързалката ще посетят деца лишени от родителски грижи. Момчетата и момичетата ще ползват атракциона безплатно под строгия контрол на инструктури. Намерението на стопаните на пързалката и на фирмата-концесионер е това да се превърне в една добра традиция.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар