Тематичен парк в Китай предлага по-евтини билети на дамите с къси поли

Booking.com

Тематичният парк „;Merryland Resort“; в Южен Китай скандализира обществото с нестнадартното си предложение дамите с къси поли да бъдат облагодетелствани с 50% намаление от цените на билетите, съобщава Telegraph.

Макар да си навлече критиките на местните жители, китайският парк стартира кампанията "Обичаме миниполи“;, която ще продължи цели два месеца. Нежните половинки, които се появят с пола по-къса от 38 см, получават атрактивната отстъпка от 50% от цената на билета. За целта, усмихнат персонал посреща дамите на входа и измерва дължината на полите им.

Според Ли Уенксинг, заместник-управител на „;Merryland Resort“;, с тази кампания се цели жените да разкрият красотата си през лятото. Той обяснява, че кампанията, която се провежда от 2007 г. насам, всяка година жъне голям успех.

Организаторите признават, че нестандартната им идея има и негативен отзвук, макар че негативните коментари намаляват все повече.

Тематичният парк „;Merryland Resort“; в Южен Китай е една от най-големите атракции в региона.  По размери може да се конкурира с Дисниленд в САЩ. Всяка година китайският парк привлича безброй туристи с ежегодния фестивал на пръскането с вода. Освен безброй атракциони, в „;Merryland Resort“; има хотел и първокласно голф игрище за любителите на голфа.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар