Бургаските хотели са пълни покрай Spirit of Burgas

Booking.com

Поради големия интерес към музикалния фестивал Spirit of Burgas, местата в хотелите и квартирите в Бургас и региона за предстоящия уикенд са запълнени почти на 100%.

Това сочат данните на Информационния туристически център в черноморския град. От Центъра са направили прочуване, което сочи, че свободните места за дните, в които ще се проведе фестивалът – 3, 4 и 5 август са почти изчерпани. Според регистрите в Бургас има 4300 категоризирани легла.

На пресконференция в сряда организаторите на Spirit of Burgas обявиха, че очакват за 22 хиляди посетители по време на трите дни на фестивала.

Вариантът с настаняването в палатки за тези, които не са успели навреме да си резервират места в хотел или квартира е неприложим в Бургас, тъй като няма специално обособени места за тях. От Информационния туристически център съобщават, че единственият къмпинг ще бъде в рамките на фестивалното градче, но там местата са ограничени.

Все пак палатки срещу заплащане могат да се поставят и ползват в популярните къмпинги "Каваците" и "Градина" в съседната община Созопол.  И тази година са осигурени места за паркинг.

 

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар