Разходка из Москва с двуетажен автобус

Booking.com

Тази есен гостите на Москва ще бъдат изненадани с нова туристическа атракция. Подобно на Лондон и на много други европейски столици, те ще могат да правят обиколка на града с двуетажен автобус.

В Москва вече са пристигнали три туристически автобуса, с които ще се правят първите пробни сити тура на столицата. Автобусите са оборудвани с професионална аудио система на 8 езика. Те са с отварящ се покрив и прозорци на втория етаж. В студените месеци ще бъде затворени и ще бъде предлагат топла и приятна атмосфера на туристите, съобщава РосБизнесКонсалтинг.

Новите туристически двуетажни автобуси ще работят от 10.00 до 18.00 часа в делнични дни и до 19.00 часа в събота и неделя. Местните туристически власти обмислят възможността да организират и нощни сити турове на столицата, предава Интерфакс.

Цената на билета, определена за ден е 600 рубли и включва неограничен брой качвания и слизания на спирките от маршрута. Обиколката с автобус за деца и пенсионери ще струва 400 рубли, а за студенти и ученици – 300 рубли.

Доскоро Москва бе единственият голям град в Европа, в който не се предлагаше услугата „;Сити тур". Очаква се новата атракция в руската столица да зарадва гостите на града още през септември.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар