Оборудват кухните в индийските хотели с видеокамери

Booking.com

С цел да се внуши увереност на посетителите в индийските хотели, хотелиерите са решили да оборудват кухните си с камери за видеонаблюдение.

По този начин те желаят да демонстрират на своите гости, че храната, която им се поднася в ресторанта се приготвя в съответствие с всички необходими стандарти.

Един от хотелите, където вече има поставени четири видеокамери е White Dammar International, разположен в град Тривандрум – столицата на индийския щат Керала. Пред Times of India неговият генерален мениджър е заявил, че е подел тази инициатива заради последните проучвания, според които репутацията на ресторанта им е "опетнена" и това веднага е довело до отлив на посетители.

С инсталирането на видеокамерите, гостите на ресторанта в хотела ще могат да виждат какво се случва в кухнята и да бъдат сигурни, че ястията им се приготвят в безопасна среда, в съответствие с всички технологии.

Очаква се всички хотели в Индия с категоризация от три звезди нагоре да оборудват кухните си с камери за видеонаблюдение. Според местните туристически власти, това не би трябвало да ги затрудни, тъй като повечето хотели вече разполагат с видеокамери във фоаетата и коридорите. Поставянето на допълнители камери в кухните е само въпрос на време.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар