България участва на международна туристическа борса в Украйна

Booking.com

От 11 до 13 октомври 2012 г. в украинската столица Киев ще се състои Международната туристическа борса UKRAINE’2012.

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) организира представянето на България в изложението. Българският щанд ще включва 14 туристически фирми и организации, които ще представят страната ни целогодишна туристическа дестинация. Специален акцент ще бъде поставен върху ски ваканциите и офертите за Новогодишните празници, съобщиха от МИЕТ.

По традиция UKRAINE’2012 се организира всяка есен в Киев с подкрепата на Държавната служба на туризма и курортите в Украйна. Целта на туристическия форум е да разшири деловите контакти между фирми, организации и институции, които работят на украинския туристически пазар.

На международното изложение са поканени над 720 компании и национални туристически организации от около 40 държави, както и украински фирми,  представители на специализирани туристически издания и др.

Освен България, в туристическата борса ще участват със свои щандове страни като Испания, Гърция, Кипър, Египет, Тунис, Полша, Унгария, Австрия, Тайланд, Финландия, Турция и др.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар