Все повече руски туристи откриват карибския остров Барбадос

Booking.com

Карибският остров Барбадос се превръща във все по-интересна туристическа дестинация за руските туристи.

От 2010 г. насам туристическият поток от Русия е нараснал почти два пъти, но на този етап все още остава малък. До края на годината островът е на път да посрещне близо 2000 руски туристи, докато преди две години в страната са пристигнали едва хиляда души от Русия.

Барбадос е най-източният остров на Малките Антили, разположен югоизточно от Флорида и североизточно от Венецуела. Според туроператорите, карибската държава е универсална туристическа дестинация, подходяща за всякакъв вид пътуване, съобщава Rata-News.

Южната част на острова е идеалното място, където могат да се намерят All inclusive хотели на достъпни цени и да се практикуват различни активности на отркито. Подходящ е както за по-младите туристи, така и семейства с деца. На запад са разположени по-луксозните курорти и хотелски киомплекси и има изобилие от заведения, ресторанти и клубове с атрактивен нощен живот, допълва електронното издание.

През 2011 г. екзотичен Барбадос е бил посетен от 572 000 чуждестранни туристи. Почти половината от тях са пристигнали от Великобритания, Германия, Италия и Франция. Все повече туристи от Скандинавските страни започват да избират Барбадос за своята екзотична почивка. Другата част от туристите, които посещават карибската страна идва предимно от САЩ и Канада.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар