Седмият хотел Marriott в Истанбул ще отвори врати в края на 2013 г.

Booking.com

В края на 2013 г. в Истанбул ще отвори врати поредният луксозен хотел от веригата Marriott Hotels & Resorts, съобщава РИА Новости. Той ще се намира в района на Сисли и ще бъде седмия подобен хотел в културната столица на Турция и десетия по ред на територията на страната.

Хотелската верига Marriott International е подписала договор с компанията Bertugbey Insaat Turizm Ve Tekstil Ticaret за управление на хотела, който ще се състои от 254 стаи. Той ще се намира на върха на 35-етажна сграда и ще предлага прекрасна панорамна гледка към Истанбул и Босфора.

Комплексът ще разполага с луксозен СПА център, фитнес център, закрит басейн и тенис корт, както и обществените зони, където гостите ще могат да релаксират, да работят или да организират своите срещи.  В хотела ще има още бизнес център, седем заседателни зали за конференции и събития, както и бална зала, бар, ресторант и кафенета.

Районът на Сисли, в който ще бъде изграден седмият хотел Marriott в Истанбул е разположен между бизнес квартала Левент и прочутия Таксим и е идеална локация за гостите, които посещават града по бизнес.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар