Дядо Коледа ще посети закрития ски курорт Ski Dubai в ОАЕ

Booking.com

И тази година Дядо Коледа няма да подмине малчуганите в Дубай. От 14 до 25 декември добрият старец ще радва малки и големи в най-голямото закрито съоръжение за практикуване на зимни спортове в света – закритият ски курорт Ski Dubai.

През делничните дни децата и техните родители ще могат да се срещнат с приказния старец от 17:00 до 22:00 часа, а през почивните дни коледната еуфория ще започне още от 10:00 часа сутринта, съобщава Thenational.ae.

В същото време подготовката за Коледните празниците в уникалния ски курорт ще стартира на 12 декември. За децата ще бъдат организирани специални семинари по коледна украса, ще се моделира с изкуствен сняг, ще се правят снежни човеци и ще има много други забавни зимни игри и развлечения.

Покритият ски курорт Ski Dubai е създаден през 2005 година. Комплексът се простира на площ е 22 500 кв.м. и може да побере едновременно до 1 500 посетители. Паркът се поддържа при температура от около 1,6 градуса под нулата.

Любителите на ски спортовете могат да се насладят на 5 писти с различен наклон и трудност, а най-напредналите могат да изпитат своите умения по първата закрита черна писта в света. Ски курортът се намира в търговския център Mall of the Emirates и една от задължителните туристически атракции в Дубай.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар