Зимният сезон в Банско ще бъде открит с грандиозно шоу

Booking.com

На 15 декември в 10.00 ч. ще започне церемонията по официалното откриване на Ски сезон 2012/ 2013 в Банско. За поредна година родният зимен курорт обещава да даде старт на новия зимен сезон с грандиозно и запомнящо се шоу.

За радост на всички фенове в церемонията ще се включат ски легендите  Херман Майер, Марк Жирардели и Петър Попангелов. Те ще вземат участие в популярното състезание „;Победи шампионите„;, в което всеки любител на ски спортовете ще може да премери силите си в директна надпревара с тримата прочути скиори.

Една от най-големите атракции в програмата отново ще бъде играта „;Ловци на Съкровища", по време на която стотици фенове ще трябва да копаят в снега, за да намерят невероятните скрити подаръци, сред които и Ауди А 1. Сред наградите ще има още мобилни телефони, бутилки с класно вино, уикенди в български и австрийски хотел от популярна верига, спортна екипировка и др.

Водещ на снежното събитие ще бъде чаровният Део. Сред приятните изненади за феновете ще бъде още концертът на Графа и Печенката и откриването на нова статуя при началната станция на лифта от известния скулптор Георги Чапкънов-Чапа. Церемонията по официалното откриване на Ски сезон 2012/2013 в Банско ще завърши с празнична вечерна заря.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар