Forbes отличи най-добрите в дигиталния бранш

Booking.com

Най-влиятелното списание в света, Forbes, отличи 13 компании в първото издание на E-Volution Awards в България. Организаторите събраха най-добрите в родния дигитален бизнес на бляскава церемония в столичен мол. В надпреварата се включиха 162 компании, които се бореха за отличие в общо 17 категории. 

Всеки от членовете на авторитетното жури, с председател Саша Безуханова, оцени поотделно участниците в първото издание на престижния форум.

Три компании  се отличиха с повече от една статуетка.  eDesign  завоюва първите места в категории „Естетичен дизайн”, „Уеб агенция” и „Корпоративен уеб сайт”. Плътно зад тях се нарежда онлайн туристическа агенция eSKY.bg, която спечели първото място в категориите „Електронен пазар” и „Афилиейт сайт”. С две награди за „Иновации” и „Customer experience” е и Happy Delivery.

„Целта на тези награди е да окуражи бъдещото развитие в сектора и да покрепи най-добрите практики, които ще служат за пример на останалите бизнеси и ще създадат доверие между компаниите, които развиват ефективен електронен бизнес“ – коментираха организаторите.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар