myPlanet › Форуми › Хотели в България › Кои са най-хубавите спа хотели в България
- This topic has 29 отговори, 20 участника, and was last updated преди 7 years, 10 months by
plam77.
-
АвторПубликации
-
10.04.2017 в 17:15 #7215
nadmine
Регистриран потребителПрепоръчвам Гранд Хотел Абир във Велинград.
Прекарахме един чудесен уикенд в този хотел. Закуската е доста богата, което за съжаление вече е рядко срещано. Обстановката е невероятна, храната е вкусна, а обслужването е отлично. Относно спа процедурите може да се желае още. Единственият недостатък е малкия паркинг и може би това, че мебелите в хола на апартамента са такива, че могат да спят 2 максимум 4-годишни деца.
Гранд Хотел Абир – тишина, спокойствие и релакс! С най-голямо удоволствие ще почиваме пак!10.04.2017 в 17:16 #7216butterfly78
Регистриран потребителмного хубав е и хотел „Шипково“,Малък едва няколко стаи,но е много приятно персонала е вежлив и много внимателен дори вестници ходиха да ни купят 🙂
10.04.2017 в 17:17 #7217nelliki
Регистриран потребителС приятелят ми останахме очаровани от тризвездния хотел Гайтани в Хисаря. Обслужването и чистотата са на ниво, но най-много сме впечатлени от СПА услугите. От ресторанта бяхме изненадани-изключително вкусна храна!!! Просто прекрасно място.
10.04.2017 в 17:17 #7218blue sky
Регистриран потребителПосетете спа хотел Акватоник във Велинград и ще бъдете очаровани. Обстановката е приятна, навсякъде е чисто, басейнът е уникален – от хотелите, които съм посетила досега такъв не съм видяла. Имаше включена и вечеря на блок маса, която, противно на моите очаквания беше много разнообразна. Обслужването е добро и ненатрапчиво. Абсолютно си стуваше цената за нощ, закуска, вечеря и всички глезотии в спа центъра.
10.04.2017 в 17:18 #7219indianna
Регистриран потребителЗа мен най-добрият спа хотел в момента е петзвездният Парк Хотел Пирин в Сандански . Стаите са просторни и комфортни, храната както в средиземноморския, така и в балканския ресторант е много вкусна, спа центърът е невероятен. Била съм два пъти в хотела и обслужването винаги е било на ниво. Вярно, цените са високи, но мисля, че отговарят напълно на качеството и услугите, които се предлагат в хотела. Препоръчвам на всеки, който иска да се поглези.
10.04.2017 в 17:18 #7220sissigirl
Регистриран потребителНе знам дали сте били в сравнително новия 4*СПА хотел Медикус, но определено няма да сбъркате ако решите да го посетите. Намира се в балнео курорта Вършец. Атмосферата, обслужването, интериора – всичко в хотела е много приятно. Луксозни стаи, басейн пълен с топла минерална вода, СПА глезотийки…общо взето всичко е на лице за един хубав релаксиращ уикенд.
10.04.2017 в 17:19 #7221zelmaat
Регистриран потребителАз ще ви препоръчам един много интересен хотел във Велико Търново – четиризвездния хотел Премиер.
10.04.2017 в 17:19 #7222xrisi77
Регистриран потребителНякой има ли пресни влечатления от Спа хотела в Правец?
10.04.2017 в 17:20 #7223rumenova
Регистриран потребителАко имаш впредвид РИУ ПРАВЕЦ РИЗОРТ ГОЛФ & СПА, бяхме там в краяна миналата година. Хотелът е много добър – ние си бяхме взели пакет през седмицата и освен на екстрите в комплекса, се пордвахме на приятно спокойствие.
10.04.2017 в 17:20 #7224sunset
Регистриран потребителДа се включа и аз 😉 Някой напоследък дали е ходил в хотел Виталис в Пчелински минерални бани? Търсим си някакъв СПА хотел за през уикенда, който обаче да не е много далече от София. В интеренет намирам доста противоречиви мнения за хотела, да не кажа, че повечето са негативни. Та ще ви бъда благодарна, ако ми дадете актуална информация.
10.04.2017 в 17:20 #7225zelenatafeja
Регистриран потребителКакво да ти кажа… ходили сме преди 1-2 години мисля, че точно 3 пъти. Наистина ако си от София е добър вариант за една съботно-неделна почивка, понежее не е много далече. Тогава като цяло оставахме доволни, макар че имахме и някои забележки най-вече относно кухнята и високите цени в ресторанта.Общо взето в Пчелински минерални бани няма какво да се прави, най-големия бонус особено през зимата е външния басейн с топла минерална вода. Много е хубаво да вали сняг и да се плацикаш във врялата вода. Скоро не сме ходили там, защото чувам все по-лоши отзиви за хотел Виталис, а пък в крайна сметка спа хотели в България -колкото искаш.
10.04.2017 в 17:21 #7226nikoletta
Регистриран потребителПрепоръчвам Ви СПА ХОТЕЛ МЕДИКУС гр. Вършец. Прекарах една чудесна седмица в този уютен, спокоен и гостоприемен хотел в един от най зелените и екологично чисти градове. Кристално чиста и лековита минерална вода в басейна и в джакузито. Сауна, парна баня, приключенски душ, масажи, всички оздравителни процедури посетих и съм очарована от персонала и обслужването. Много съм критична към хотелите и винаги намирам за какво да се хвана, но за този спа хотел не намерих слабо място. Просторни стай, страхотна кухня, закуска в изобилие, перфектна чистота и обслужване. За мен и компанията ни беше едно невероятно удоволствие и при първа възможност ще се върнеме отново.
Ето и линка за всички, които се доверят на мнението ми.
10.04.2017 в 17:21 #7227mallinka
Регистриран потребителДа, напълно съм съгласен с Жули. И аз, заедно с моето семейство, посетихме СПА Хотел Медикус – и мога да кажа, че прекарахме прекрасно. Целият персонал на хотела беше изключително любезен, лъчезарен и услужлив. Хората в СПА центъра са истински професионалисти. Да не говорим колко готино беше в басейна – прекарах по-голямата част от почивката в него :). Препоръчвам го на всеки 🙂
10.04.2017 в 17:22 #7229zarra
Регистриран потребителВиждам, че темата е старичка, но искам да споделя мнението си. На скоро бях в спа хотел Калиста – Старозагорски минерални бани. Не съм очаквала, че ще намеря такова прекрасно място. Страхотен спа център, хубава кухня, чисти стаи, а гледката е все едно си попаднал някъде самотно в планината и пред теб се разкрива чудна природа сякаш само за теб. Спа центъра има много съоръжения, които може да ползваш без да се налага да чакаш някой да дойде да ти ги включи. Всичко работи непрекъснато – парни бани, сауни и още много други, на които не можеш дори да запомниш имената, но след като ги обиколиш се чувстваш друг човек. Абе като цяло всичко беше страхотно. Само селото, където се намира хотела изглежда малко изолирано, но ако искаш спокойствие дори ще ти хареса. Ето го и хотела. Силно препоръчвам!
10.04.2017 в 17:23 #7230plam77
Регистриран потребителПо темата за най-хубавите може би е актуално да се впише и едно мнение за лоши преживявания. Пиша част от обратна връзка за спа хотел Sunny Garden, Вършец:
Често съм се ядосвала на изявления от рода на „българска работа” и подобни, категоризиращи обслужването в България като очаквано ниска категория. За съжаление имах неудоволствието да се убедя, че такива случаи има и уж по-високата категория хотели.
По стечение на обстоятелствата със семейството ми случайно попаднахме пред спа хотел във Вършец и, търсейки къде да прекараме 24 часа, влязохме във фоайето и направихме запитване. Първоначалният контакт и прекарване бяха добри – учтив служител на рецепция, избор от две предложения за стая и действително добри условия на настаняване. Спа обслужването е на добро ниво, удоволствие за нас и децата – вътрешен и външен топли басейни, сауна и процедури.
-
АвторПубликации
- Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.