myPlanet Форуми На почивка с деца На планина с малко дете

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
  • Автор
    Публикации
    butterfly78
    Регистриран потребител

Здравейте! Явно тази година зимата ще настъпи рано, рано и аз още отсега искам да организирам почивката на планина с малкия ни разбойник, който е почти на 3 годинки. Миналата година го заведохме на планина, но бяхме в някакъв голям хотел в Банско и честно казано не останах много очарована. Сега ми се иска да отседнем в някое малко семейно хотелче или по-скоро да си наемем къща, в която да се съберем с наши близки приятели, които също са с малки дечица. Сещате ли се за някое не толкова комерсиално място в планината, което е подходящо за малки деца?

Stella_80
    Регистриран потребител

Мога да ти препоръчам хотел Смилен http://www.hotelsmilen.com/ – на Смолянските езера. Прекрасно място за почивка с деца. Хотелът е на тихо и спокойно място и същевременно е в близост до много забележителности в Родопите. Стаите са комфортни и обзаведени с много вкус, а най-хубавото е невероятната гледка, която се разкрива от прозореца. Кухнята в ресторанта е вкусна, а обслужването в целия хотел топло и сърдечно. Ние прекарахме там един страхотен уикенд тази пролет, но с удоволствие бихме отлишли отново и през зимата, когато има много сняг.

nadmine
    Регистриран потребител

Аз съм хвърлила око на Вили АМАМПУРИ в Пампорово. Не сме били още там, но ми изглеждат досра добре от уеб страницата

violeTka
    Регистриран потребител

Ако искаш да заведеш малчо на планина, ти препоръчвам Мальовица. Природата е разкошна!Хотел Мальовица не е кой знае какво, стаите са доста теснички, обзавеждането е семпло, но като за планински хотел е ок.

inka80
    Регистриран потребител

С деца на планина в района на Банско бих препоръчала този хотел https://www.fixstay.com/bg/offer/1563/green-wood-paket-lqto.html

Анонимен
    Неактивен

Като препатила съветвам – не изпускайте децата от поглед в никой момент! Предното лято изгубихме малката в Гърция 🙁 толкова бързо се шмугнала между сергиите, че нямаше шанс да я хванем навреме. Няма да ви обяснявам какво преживяхме – сами се сещате – най-кошмарният половин час в живота ми! Оттогава съм взела проследяващи устройства с GPS които им слагам като гривна или на коланчето. За който се интересува – купихме си този GPS тракер и сме много доволни. Праща СМС с координатите на местоположението на малките като наберем номера му – много е готино 😀

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
  • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.