myPlanet Форуми Клуб на пътешественика Обиколка на познати и непознати места в България

Преглеждане на 8 съобщения - от 1 до 8 (от всички 8)
  • Автор
    Публикации
    plam77
    Регистриран потребител

Аз съм турист и през миналата година възродих интереса си към планината.Обиколил съм почти всички планини в България И Всички много ми харесват.Просто живееем в Райска Страна и който не го знае е Време да го научи. Надявам се моята тема да ви хареса имам много за споделяне и снимки и впечатления Който иска се свърже с мен ще оставя скайп МОЛЯ НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ!!!!!

richie
    Регистриран потребител

Plam, би ли споделил непознато място в България, където човек може да се наслади на почивка, далеч от забързания град и всички тези хора 🙂

plam77
    Регистриран потребител

Зависи къде искаш да отидеш местата са много пиши ми по конкретно къде искаш в коя част на България и ще ти предложа .Например района на Смолян е прекрасен за разходка и почивка има много места където да отиде човек да разпусне Например Пещера Ухловица е просто невероятна заслужава си да отиде човек Село Могилица Ако си падаш по екстремни изживявания Харамийската Пещера е точно за теб Орлово Око също не е за изпускане Ягодинска Пешера .

richie
    Регистриран потребител

Етроплски манастир и уникалния водопад, който е на около 500м зад двора на манастира. В многовековната си история Етрополският манастир е преживял много разруха. Основната дейност на Етрополския манастир „Св. Троица“ от XVI век насам е събирането на образовани преписвачи и оформители на книги, създали за два века множество ръкописни книги. Приказно място.

nelliki
    Регистриран потребител

Бих препоръчала долината на широкоте гащи над Велинград, известна и като помаклъка!Крастава, аврамови колиби, медени поляни, света петка, якоруда…
    Помаците са прекрасни и гостоприемни хора, а пътешествието ще бъде едно потапяне в атмосферата на 50-те и 60-те години на миналия век!

nelliki
    Регистриран потребител

Берковица – Едно уникално кътче от България

blue sky
    Регистриран потребител

Препоръчвам ви национален археологически резерват Яйлата – удивително красиво място, заредено с положителна енергия.

indianna
    Регистриран потребител

Нимфедиум – тракийско светилище на нимфите и Афродита с три свещенни извора. Това е едно уникално място в България, което се намира до село Каснаково, Хасковско.

Преглеждане на 8 съобщения - от 1 до 8 (от всички 8)
  • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.