myPlanet › Форуми › Почивка в Гърция › Препоръчайте изгоден хотел all inclusive за почивка на море в Халкидики, Гърция
- This topic has 7 отговори, 8 участника, and was last updated преди 8 years by
sissigirl.
-
АвторПубликации
-
10.04.2017 в 11:26 #7083
nivenka
Регистриран потребителПрепоръчайте изгоден хотел all inclusive за почивка на море в Халкидики, Гърция. Разглеждам офертите на няколко фирми, но така и не мога да се спра на нещо конкретно. Някой има ли опит и дали може да ми препоръча хубав и изгоден хотел. Мерси предварително, приятели 🙂
10.04.2017 в 11:28 #7084butterfly78
Регистриран потребителГорещо препоръчвам за почивка на море в Халкидики да отседнете в пет звездния хотел Oceania club & SPA. Хотелът се намира в Халкидики, на п- в Касандра, 60 км от Солун, 1 км от Неа Муданиа, на брега на морето.
А относно фирмите, които го предлагат почивки на море в Гърция – много са, въпрос на личен избор.10.04.2017 в 11:41 #7085nikoletta
Регистриран потребителНевена, ние заминаваме в събота за Халкидики, Ситония, в хотел – Village Mare. Като се върнем след една седмица ще пиша какви са ми впечатленията.
Избрах го, защото едно момиче от агенцията беше ходила и каза, че във Village Mare са правили голям ремонт и 4-те звезди са реални. Но ще видим.10.04.2017 в 11:42 #7086Sis_Jekova
Регистриран потребител@nivenka – ако търсиш изгоден хотел на All Inclusive в Халкидики ти препоръчвам Akratos Beach. Намира се на третия ръкав Атон на около 2 км от градчто Уранополи. Има си собствен плаж, до който се стига по мостче, а гледката от хотела е невероятна. Ние преди 2 години бяхме там в края на май и останахме много доволни – тогава намерих много изгодна оферта с Профи турс. Даже в момента виждам, че също предлагат промоционална оферта за този хотел: http://www.profi-tours.bg/pochivka_v_greece/pochiwka_na_halkidiki/akrathos_beach_hotel.html
@nikoletta – и аз ще чакам отзиви за Village Mare на Ситония, понеже съм му хвърлила око за евентуална почивка през септември. Дано ви е хубаво времето в Гърция, че като гледам тук как се е смръщило, веднага ми се изпарява лятното настроение…10.04.2017 в 11:43 #7087Анонимен
НеактивенАз имам впечатления от Chrousso Village http://www.chrousso.gr/ до Палиури на Касандра. Оказа се много готин комплекс на Ол инклузив – супер озеленено беше, имаше два басейна а храната в ресторанта беше много вкусна. Единственото кофти нещо е че плажа е на около 400 м от хотела. Стаите не бяха кой знае какво но гледам в сайта им че май са ги реновирали. Междудругото мисля че хотела масово се предлага от повечето БГ агенции.
10.04.2017 в 11:43 #7088polina74
Регистриран потребителМога да споделя мнение за ATHOS PALACE, на първия ръква Касандра. Стаите са просторни, храната – добра, обслужването също. Плажът е на една ръка разстояние. Добър избор за all inclusive почивка в Гърция/.
10.04.2017 в 11:45 #7089vzacheva
Регистриран потребителТъкмо се върнахме с компанията от 5-зведния ELINOTEL APOLAMARE DELUX на Касандра. Бяхме там за празниците около 24-ти май. Хотела е на ULTRA ALL INCLUSIVE. Намира се на брега на морето в селището Ханиоти. Бяхме с доста изгоден пакет от 3 нощувки, предложен от Мистрал Травел – съжалявам само, че не бяхме за повече нощувки, хотела е просто страхотен.
10.04.2017 в 11:45 #7090sissigirl
Регистриран потребителМомичета, ние пък бяхме за Гергьовден в Potidea Palace на първия ръкав (явно там са най-хубавите хот.комплекси ;-)) Хотела е жесток!!! ПРепооръчвам го с две ръце!!! Ето сайта му, за да го разгледате http://www.potidea-palace.gr/, но най-добре е да се обърнете към някоя тур.фирма.
-
АвторПубликации
- Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.