myPlanet Форуми Почивка в Гърция Препоръчайте изгоден хотел all inclusive за почивка на море в Халкидики, Гърция

Преглеждане на 8 съобщения - от 1 до 8 (от всички 8)
  • Автор
    Публикации
    nivenka
    Регистриран потребител

Препоръчайте изгоден хотел all inclusive за почивка на море в Халкидики, Гърция. Разглеждам офертите на няколко фирми, но така и не мога да се спра на нещо конкретно. Някой има ли опит и дали може да ми препоръча хубав и изгоден хотел. Мерси предварително, приятели 🙂

butterfly78
    Регистриран потребител

Горещо препоръчвам за почивка на море в Халкидики да отседнете в пет звездния хотел Oceania club & SPA. Хотелът се намира в Халкидики, на п- в Касандра, 60 км от Солун, 1 км от Неа Муданиа, на брега на морето.
    А относно фирмите, които го предлагат почивки на море в Гърция – много са, въпрос на личен избор.

nikoletta
    Регистриран потребител

Невена, ние заминаваме в събота за Халкидики, Ситония, в хотел – Village Mare. Като се върнем след една седмица ще пиша какви са ми впечатленията.
    Избрах го, защото едно момиче от агенцията беше ходила и каза, че във Village Mare са правили голям ремонт и 4-те звезди са реални. Но ще видим.

Sis_Jekova
    Регистриран потребител

@nivenka – ако търсиш изгоден хотел на All Inclusive в Халкидики ти препоръчвам Akratos Beach. Намира се на третия ръкав Атон на около 2 км от градчто Уранополи. Има си собствен плаж, до който се стига по мостче, а гледката от хотела е невероятна. Ние преди 2 години бяхме там в края на май и останахме много доволни – тогава намерих много изгодна оферта с Профи турс. Даже в момента виждам, че също предлагат промоционална оферта за този хотел: http://www.profi-tours.bg/pochivka_v_greece/pochiwka_na_halkidiki/akrathos_beach_hotel.html

@nikoletta
    – и аз ще чакам отзиви за Village Mare на Ситония, понеже съм му хвърлила око за евентуална почивка през септември. Дано ви е хубаво времето в Гърция, че като гледам тук как се е смръщило, веднага ми се изпарява лятното настроение…

Анонимен
    Неактивен

Аз имам впечатления от Chrousso Village http://www.chrousso.gr/ до Палиури на Касандра. Оказа се много готин комплекс на Ол инклузив – супер озеленено беше, имаше два басейна а храната в ресторанта беше много вкусна. Единственото кофти нещо е че плажа е на около 400 м от хотела. Стаите не бяха кой знае какво но гледам в сайта им че май са ги реновирали. Междудругото мисля че хотела масово се предлага от повечето БГ агенции.

polina74
    Регистриран потребител

Мога да споделя мнение за ATHOS PALACE, на първия ръква Касандра. Стаите са просторни, храната – добра, обслужването също. Плажът е на една ръка разстояние. Добър избор за all inclusive почивка в Гърция/.

vzacheva
    Регистриран потребител

Тъкмо се върнахме с компанията от 5-зведния ELINOTEL APOLAMARE DELUX на Касандра. Бяхме там за празниците около 24-ти май. Хотела е на ULTRA ALL INCLUSIVE. Намира се на брега на морето в селището Ханиоти. Бяхме с доста изгоден пакет от 3 нощувки, предложен от Мистрал Травел – съжалявам само, че не бяхме за повече нощувки, хотела е просто страхотен.

sissigirl
    Регистриран потребител

Момичета, ние пък бяхме за Гергьовден в Potidea Palace на първия ръкав (явно там са най-хубавите хот.комплекси ;-)) Хотела е жесток!!! ПРепооръчвам го с две ръце!!! Ето сайта му, за да го разгледате http://www.potidea-palace.gr/, но най-добре е да се обърнете към някоя тур.фирма.

Преглеждане на 8 съобщения - от 1 до 8 (от всички 8)
  • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.