myPlanet Форуми Хотели в България Кои са най-хубавите спа хотели в България

Преглеждане на 15 съобщения - от 1 до 15 (от всички 30)
  • Автор
    Публикации
  • #7200
    nelliki
    Регистриран потребител

    Интересуват ме мнения за спа хотелите в България. Кои според вас си заслужават парите, къде можем да почиваме цялото семейство.
    Благодаря предварително!

    #7201
    blue sky
    Регистриран потребител

    Най-доброто за мен е Стримон Спа Клуб! Страхотен е, просто върха! Близо до София е, а атмосферата е просто неповторима! Намерих си това местенце в нета и не ми се вярваше да е истина, но на живо е дори по-готин, от колкото е в сайта

    #7202
    indianna
    Регистриран потребител

    Хотел „Хисар“ – един страхотен хотел, който съм посещавала много пъти. Страхотно място за почивка и релакс! Чисто приятно и топло. Обслужването – на ниво, от персонала бяха много любезни. Басейна беше топъл, а спа центъра-ммммм, божествен. В ресторанта готвят вкусно, но порциите са малки и често сервитьорите надписват сметките, но от друга страна закуската беше обилна и вкусна. Парка е чист, спокоен и поддържан. Ако си там и с подходящия човек, няма начин да не прекараш страхотно. Категорично го прпоръчвам!

    #7203
    sissigirl
    Регистриран потребител

    Препоръчвам хотел Гранд Хотел Велинград във Велинград на всички, които обичат лукса и искат да прекарат добре в спа центъра. Просторни и чисти стаи, оборудвани с всички удобства, големи тераси и чистота навсякъде.

    Хотелът е най-добрия, който съм посещавала във Велинград – имахме късмета да сме през седмицата – иначе уикенда има твърде много хора.

    #7204
    zelmaat
    Регистриран потребител

    Спа хотел Медите в Сандански е райски палат! Има всичко от което човек се нуждае за да се поглези и да си почине и да се разнообрази, истински релакс за уморени хора, но като че ли това е всичко хубаво, което мога да кажа. Като цяло, съм доволна от престоя, но смятам, че рекламата е пресилена, както и четирите звезди – може би 3+.

    #7205
    xrisi77
    Регистриран потребител

    Бях в Спа хотел Клептуза ****, Велинград каря на декември 2016, точно преди Коледа и държа да споделя отличните си впечатления от хотела. Стаите са добре поддържани и обслужването е супер. Хотелът се намира на удобно място за разходки и в близост до други механи и ресторанти. Закуската беше разнообразна и обилна. С удоволствие планираме отново да го посетим с наши приятели.

    #7206
    rumenova
    Регистриран потребител

    Стримон Спа Клуб 5* в Кюстендил – хотелът разполага с достатъчно парко места а също и с подземен гараж, който не видяхме защото колата се вкарваше и изкарваше от пиколото. Настаняването стана бързо и без излишни мъки. Бяхме в лукс стая, но ни се видя малко тясна за лукс стая. Спа центъра е голям, спа услугите са за препоръчване. Сауната е малка имайки пред вид броя на леглата, но не се пълни. Обслужването беше също перфектно.

    #7207
    sunset
    Регистриран потребител

    Искам да споделя моето мнение за хотел Римска баня в село Баня, Разложко. Като цяло много ни хареса. Прекарах в хотел Римска баня два дена, които изкарах страхотно. Хотелът се намира на много хубаво и спокойно място. Басейна е много хубав, а с минералната вода се отличава от другите хотели. След басейна бяхме толкова отпуснати, че не ни беше нито до сауна, нито до парна баня, така че не мога да дам мнението си за тях. Пожелавам ви да отидете и да разберете каква е почивката в хотела.

    #7208
    zelenatafeja
    Регистриран потребител

    Бяхме в Хисаря в СПА Хотел Хисар през май и сме много доволни от почивката в комплекса. Басейна е страхотен, водата разкошна. Единствения недостаък е че няма интернет в стаите.

    #7209
    richie
    Регистриран потребител

    Със семейството ми посетихме спа хотел Клептуза във Велинград, настанени в стая за двама с вана и за престоя ни там сме изключително доволни от обслужването. Базата е отлична за четиризвезден хотел. Спа процедурите и храната бяха много добри спокойно местенце за почивка.

    #7210
    richie
    Регистриран потребител

    Aз, бих препоръчал спа хотел Лайт във Велинград. Mного добра обстановка и обслужване, като същевременно премерени цени по критерия цена – качество. Има прекрасен басейн с минерална вода. Бих посъветвал да си направите резервацията предварително, а не да разчитате, че ще можете да наемете на място стая. Събота и неделя хотелът е пълен.

    #7211
    xligon
    Регистриран потребител

    Ето и едно предложение от мен: хотел Катарино СПА – приятно четиризвездно хотелче с много глезотийки, вътрешен и външен басен отлична механа и приятен ресторант. Общо взето нямам оплаквания, пък и на бара до басейна правят страхотно мохито 😉

    #7212
    polina74
    Регистриран потребител

    Горещо препоръчвам на всички четиризвездният хотел Галери в Хисаря. Топло е, уютно е и не са пестили пари за хубаво обзавеждане. Гледката към парка е прекрасна. Релакс центъра е чист, във всяка баня наистина има минерална вода. Басейнчето долу беше винаги чисто и водата беше супер топла. В хотела пробвахме цялостния масаж, беше добре, за 45 минути, 30 лв. За ресторанта давам по-ниска оценка, но пък околните, като НАЦИОНАЛ например / на 35 м. /са за шестица 😉 Цената е основния плюс – 65 лв на нощ за стая със спалня.

    #7213
    violeTka
    Регистриран потребител

    Искам да споделя моето мнение за Термо СПА хотел Римска баня в Банско. Прекарах в него два дена, които изкарах страхотно. Мястото е спокойно и красиво с чист въздух и минрална вода с редица лечебни качества. Водата в басейна е минерална и топла и е доста подходяща за хора като мен, които просто искат да се отпуснат вътре. За онези, които имат непоносимост към миризмата на сяра ще бъде проблем, но тов в никакъв случай няма да попречи на почивката ви в този хотел. Очарована съм от стаята – беше много просторна и чиста. Персоналът на хотела е любезен и отзивчив. Горещо го препоръчвам за почивка.

    #7214
    ognenata
    Регистриран потребител

    Безкрайно доволена съм от спа хотел Рич! Хотелът е едно невероятно местенце за релаксация. Апартаментът с детска стая е страхотно обзаведен и с много вкус към детаила. СПА центъра е прекрасен – вътрешен и външен басейн с топла минерална вода, джакузи, изкуствени вълни, легла за активен релакс, сауна, ледена стая и римска баня.

    Като недостатък имам следните забележки:
    Вечер се чува музика от механата и дискотеката, което ако искате да си починете, а малко обезпокоително.
    Закуската се сервира в механа Омар, което е малко странно.
    Цените са над средното ниво и определно има хотели, които за по-малко предлагат повече.

    Препоръчвам го – хубав спа хотел!

Преглеждане на 15 съобщения - от 1 до 15 (от всички 30)
  • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.