myPlanet Форуми Хотели в България Кои са най-хубавите хотели на българското черноморие?

Преглеждане на 7 съобщения - от 1 до 7 (от всички 7)
  • Автор
    Публикации
  • #7193
    turpenie
    Регистриран потребител

    Наближава лятото и ми е интересно за вашето мнение относно хотелите по бългаското черноморие. Последните години сме свидетели на какви ли не изцепки, но въпреки това можем да си помогнем, като открием перлите сред хотелите по морето.

    Моето предложение за най-хубав хотел на българското черноморие е ваканционен комплекс СветиТома в Аркутино – уютен, спокоен хотел с прекрасни плажове, нещо нетипично за повечето луксозни хотели. Невероятна гледка, много добро обслужване, последното райско кътче на южното черноморие.

    #7194
    Stella_80
    Регистриран потребител

    Препоръчвам горещо на всички хотел Луксор в Лозенец. Страхотен хотел с интересна архитектура и отлично местоположение. Много приветливо място за хора с малки деца, с особено мил персонал който наистина си обича работата. Цените са ОК и за стаите, и за храната в ресторанта. Идете в хотел Луксор в Лозенец и няма да съжалявате!

    #7195
    polina74
    Регистриран потребител

    Препоръчвам Клуб хотел Хермес в Царево. Хотела е много готин, персонала е отзивчив и добронамерен. Хигиената е на високо ниво. Препоръчвам хотела на всички семейства, които желаят да прекарат отпуската си на морето, а в същото време и наистина да си починат.

    #7196
    ognenata
    Регистриран потребител

    Ето и едно предложение от мен – не е хотел а много приятна къща за гости в стария град на Созопол, казва се Безкрайна синева и има страхотна гледка от стаите към морето. Шумът на вълните сътрин е много романтично преживяване. Тук има повечеинформация и снимки:

    #7197
    nadmine
    Регистриран потребител

    Пренощувахме в Зелената Къща за една нощ през 2010 година. Останах прияно изненадана от бутиковата обстановка и добрата поддръжка на хотела. Сградата, стаите и прилежащите части изглеждаха точно както на снимките, чисти и добре поддържани. Чист въздух и спокойствие. Бих посетила този хотел отново!

    #7198
    butterfly78
    Регистриран потребител

    Мога да споделя опита и добрите си впечатления от ХОТЕЛ МИСТРАЛ в БАЛЧИК. Миналото лято бях там за 5 дни с приятеля ми – хотелът ни изненада доста приятно. Локацията, класната обстановка , страхотната гледка към морето-всичко това ни очарова. Единствената ми забележка е относно големината на терасата към стаята. Препорчвам да посетите хотела ако търсите романтика през лятото.

    #7199
    nelliki
    Регистриран потребител

    Комплекс Свети Тома на Аркутино. За мен това е най-готиния хотел на морето.

Преглеждане на 7 съобщения - от 1 до 7 (от всички 7)
  • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.