myPlanet Форуми Клуб на пътешественика Хм… а коя е най-мечтаната дестинация?

Преглеждане на 15 съобщения - от 1 до 15 (от всички 19)
  • Автор
    Публикации
  • #7245
    xrisi77
    Регистриран потребител

    Аз да си призная имам много такива, определено бих посетил много от страните в Азия.

    #7246
    richie
    Регистриран потребител

    Рио де Жанейро и то по време на карнавала.

    #7247
    xligon
    Регистриран потребител

    Знам с сигурност че един ден ще съм някъде по бреговете на Куба с пура в устатата и чаша ром в ръката, а до мен стройни крачета ще кършат мургави кубинки 😉

    #7248
    rumenova
    Регистриран потребител

    оооо да – Куба определено е едно от местата, което трябва да посетя един ден!!!

    #7249
    richie
    Регистриран потребител

    Много искам да посетя Сингапур. Някой да му се ходи натам?

    #7250
    sunset
    Регистриран потребител

    Куба оставете за по късно.Чашата с ром представлява 25 мл.л. ром в чаша от 200 мл.л.допълнена с бучки лед.Алкохол не се усеща.Но това е заради горещината.Посетете Египет.Направих 2008 г. Круиз по Нил, но с Астралхолидейз от Асуан надолу към Кайро с посешение на Александрия-невероятно преживяване.Влюбих се в Египет и 2009 г. бях в Шарм ел Шейх.Имах късмет-само около залива на акулите има коралови рифове на 10 м от брега-невероятна красота и богатство на цветове.Но бях подготвен само с маска и шнорхел.Сега си купих и бокс за фотоапарата.Пак ще отида.В хургада няма корали.Другата ми любима дестинация е Турция.Но за там друг път. Има много да се пише.

    #7251
    zelenatafeja
    Регистриран потребител

    sunset, според мен човек трябва да избира дестинацията според възрастта и финансовите възможности. Ако имам финансовите възможности, докато съм млада бих обиколила по-далечните дестинации като Япония, Нова Зеландия, Австралия, САЩ, страните от Южна Америка, Азия и т.н. , а след това бих посетила по-близките дестинации. За момента си мечтая най-много да посетя Япония.

    #7253
    mallinka
    Регистриран потребител

    И аз искам да посетя Куба. Това е най-голямата ми мечта!

    #7254
    zarra
    Регистриран потребител

    Всички диви тропически острови в Тихия океан.

    #7255
    turpenie
    Регистриран потребител

    според мен Куба, не си струва, ходила съм там доста пъти, купувам пури ръчна изработка и ги пласирам в БГ, там е беднотия до шия, ако искате да инвестирате в Куба, сега е момента за имоти.100% съм сигурна.Не изпускайте шанса.А относно въпроса, незнам къде не съм ходила още, но бих отишла в България при семейстото си и да изживея най-хубавите мигове със тях.

    #7256
    Stella_80
    Регистриран потребител

    В Куба не си струва, ходя често там и купувам пури ръчна изработка и ги пласирам в БГ,Там е беднотия до шия, ако искате да инвестирате в имоти, сега е момента.100% съм сигурна.а колкото до въпроса, къде ли не съм била, единственото което искам е да отида в България при семейството си и да изживея най хубавите си моменти с тях. Това е моята мечтата дестинация.

    #7257
    polina74
    Регистриран потребител

    Stella много странно, защо смяташ че не си струва да се посети Куба? Аз все още не съм била и много си мечтая да я посетя, но все нещо не ми стига. Друго място, където искам да отида е Сингапур, надявам се 2011 да ми се сбъдне поне една от мечтите.

    #7258
    violeTka
    Регистриран потребител

    С риск да стана досадна на целия свят, много искам да посетя Индия! Даже не помня колко дълго я искам, май откак се помня …

    #7259
    richie
    Регистриран потребител

    Холандски Антили, Аруба, Доминика, Британски Вирджински острови, Бахамите…или някъде там сред тази безумна карибска екзотика…

    #7260
    ognenata
    Регистриран потребител

    Разбира се -Иран. Едва навих една позната да отидем и тя се отказа в последния момент, защото сме нямали резервации на хотели. Всъщност имаме адресите на много бюджетни хотели, на явно в последния момент я хвана „шубето“. Което е глупаво – Иран е една безопасна държава.
    На някой да му се ходи там?

Преглеждане на 15 съобщения - от 1 до 15 (от всички 19)
  • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.