myPlanet Форуми Хотели в България Хубав хотел или къща за Нова година

Преглеждане на 9 съобщения - от 1 до 9 (от всички 9)
  • Автор
    Публикации
  • #7173
    mallinka
    Регистриран потребител

    Здравейте. Понеже цял уикенд ровя, търся, гледам и чета и вече съм тотално объркан от всичко, което се предлага в нета, помогнете ако можете.Ние сме компания от 6 човека и си търсим някое готино хотелче за Нова година. Не си падаме по огромните мега комплекси, а по по-малките хотелчета. Гледах Копривщица, Чепеларе, Добринище, макар че нямаме конкретна локация,просто искаме да се съберем на някое хубаво място, за да посрещнем Новата година, както ние си знаем 😉 Предложения много, ама понеже сме си патили един-два пъти, най-добре е някой да ти препоръча нещо. Дайте едно рамо ако имате някакви пресни впечатления от подходящи местенца из България.

    #7174
    nadmine
    Регистриран потребител

    Позната ми е тази безизходица ;-)) Мога да ти препоръчам две много приятни хотелчета, все на хубави места. Едното е Езерото в Костенец (ходила съм там няколко пъти и обожавам това място), а другото е Хотел КАЗА АРТ – невероятно място, което посетихме това лято и останахме без думи. Не са големи хотели и мисля, че може да ти допаднат, като виждам какво търсиш. Контактите им можеш да вземеш от официалните уеб страници, макар че сигурно ги има и по други тур.сайтове в интернет.

    #7175
    butterfly78
    Регистриран потребител

    Защо не пробваш дали има още места за Нова Година в хотел Козлеков или в Панорама в Копривщица? В Козлеков бяхме преди две години и останахме доволни, а за Панорама сме чували добри отзиви от тук-там. За да не се луташ ти давам сайтовете им: хотелКозлеков

    #7176
    nelliki
    Регистриран потребител

    Криза, криза, ама трябва да се яде и да се пие! Давайте идеи къде да отпразнуваме Нова Година. И къде – не. Тия дни разглеждах офертите на нашите големи хотели за Нова Година – във Велинград например. Въртят се около 500 лв. на човек за 3 нощувки със закуски и празнична вечеря. За сравнение – Нова Година на Халкидики 4* за 3 нощувки със закуски вечери плюс празничната вечеря с вино на корем е 300 евро стаята – т.е. наполовина. Идеята ми е в тази тема нашите хотелиери да бъдат добре охулени отсега, пък дано им уври главата. Давайте, вие сте.

    #7177
    blue sky
    Регистриран потребител

    Интересно? И тия по телевизията също се включиха в хуленето на нашите мили родни хотелиери относно цена за Нова Година. Нощувка със закуска на Боровец и Банско е около 100-150лв, нощувка със закуска, а в Алпите 70лв. за новогодишните празници.

    #7178
    indianna
    Регистриран потребител

    Е, то май напоследък се получава все така. И през лятото и през зимата ти излиза по-изгодно да почиваш в чужбина, отколкото в България. Сега като гледам навсякъде за наизкочили много примамливи оферти за Нова Година в Турция и Гърция, че все повече се замислям. Особено ако сси на all inclusice и Новогодишната вечеря ти е осигурена, няма какво да му мислиш. Като теглиш чертата, със сигурност ще излезе по-тънко от една Нова Година в България…

    #7179
    sissigirl
    Регистриран потребител

    Така е за съжаление, но все пак българското си е българско. Друго си е да посрещнеш Нова Година с приятели на някое снежно местенце, да си запалиш камината и да се наредиш около Новогодишна българска софра с вкусни нашенски ястия и мезенца…:)) Макар, че цените за Нова Година скачат главоломно, за по-голяма компания е най-добре да си наеме самостоятелна къща, а не да е в хотел – така излиза по-евтино. Препоръчвам ВИЛА ЗОРА в село Лешница – намира се на около 7 км от пътя София-Варна в посока Троян.

    #7180
    mallinka
    Регистриран потребител

    Здравейте. Извинявайте, че не писах толкова време но се наложи да замина в командировка, та друг от компанията се зае с организацията. В крайна сметка имаме си къща за Нова Година, така че ще си я посрещнем в наш стил весело и дружно 😉 Благодаря ви за идеите. Пожелавам на всички весело изкарване на коледните и новогодишните празници ;-p

    #7181
    zelmaat
    Регистриран потребител

    Здравейте форумци!
    Направила съм резервация за новогодишен пакет в два хотела-спа хотел „Хисар“ Хисаря и спа хотел „Акватоник“ Велинград , но не мога да реша кой да избера.Какво бихте ме посъветвали ? Благодаря предварително на всички ,които ще ми отговорят!

Преглеждане на 9 съобщения - от 1 до 9 (от всички 9)
  • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.