Отговори

Преглеждане на 8 съобщения - от 1 до 8 (от всички 8)
 • Автор
  Публикации

 • ognenata
  Регистриран потребител

  Тунис и Египет. Билa съм в Индонезия и Сингапур – един екзотичен и съвсем различен свят.


  ognenata
  Регистриран потребител

  Разбира се -Иран. Едва навих една позната да отидем и тя се отказа в последния момент, защото сме нямали резервации на хотели. Всъщност имаме адресите на много бюджетни хотели, на явно в последния момент я хвана „шубето“. Което е глупаво – Иран е една безопасна държава.
  На някой да му се ходи там?


  ognenata
  Регистриран потребител

  Безкрайно доволена съм от спа хотел Рич! Хотелът е едно невероятно местенце за релаксация. Апартаментът с детска стая е страхотно обзаведен и с много вкус към детаила. СПА центъра е прекрасен – вътрешен и външен басейн с топла минерална вода, джакузи, изкуствени вълни, легла за активен релакс, сауна, ледена стая и римска баня.

  Като недостатък имам следните забележки:
  Вечер се чува музика от механата и дискотеката, което ако искате да си починете, а малко обезпокоително.
  Закуската се сервира в механа Омар, което е малко странно.
  Цените са над средното ниво и определно има хотели, които за по-малко предлагат повече.

  Препоръчвам го – хубав спа хотел!


  ognenata
  Регистриран потребител

  Ето и едно предложение от мен – не е хотел а много приятна къща за гости в стария град на Созопол, казва се Безкрайна синева и има страхотна гледка от стаите към морето. Шумът на вълните сътрин е много романтично преживяване. Тук има повечеинформация и снимки:

  в отговор на: Нова година ? къща ? 15 20 човека … #7171

  ognenata
  Регистриран потребител

  Чували ли сте за живописното селце Хъневци? Намира се в Стара Планина, на около 5-6 колометра от Елена. Там се намира една страхотна къща за гости, която еидеална за голяма компания: Къща Мечта

  в отговор на: Тайландска кухня #7160

  ognenata
  Регистриран потребител

  Тайландската храна се приготвя много лесно и бързо, тя е изключително богата на закуски – малки парченца храна, от които местните хора похапват непрекъснато. За либерално настроени хора с вкус към храната, Тайланд е едно от преживяванията на живота. В тайландската кухня всички ястия се базират на ориза, който неутрализира вкусовете, а това е много важно при тези толкова люти ястия. Четири вкуса и “огънят” доминират в тайландската кухня – кисел, сладък, горчив, солен и лютив, който е над останалите. Традиционното тайландско пържене на продуктите е деликатно запържване върху добре нагорещен глинен съд.
  Тайландците издигат храненето в култ. Преди Втората световна война дори се поздравяват с израза “Kin khao reu yang” („Не си ли ял още?“), а след това е заменен със “Sawadee” („Да си добре!“).

  в отговор на: На море с бебе – къде и как? #7103

  ognenata
  Регистриран потребител

  Тази тема е много актуална за нас – ние смятаме това лято да сме за първи път с бебе на море 🙂 Смятам че най-доброто време е през юни, или в началото на юли в краен случай, когато все още не е много горещо, но пък сутрините и вечерите са приятни, не е пренаселено и шумно, та дори и персоналът в заведенията и хотелите е по-ентусиазиран за началото на сезона. За момента сме се спряли на за почивка на българското черноморие, пък догодина, може и някъде „наблизо“ 🙂

  в отговор на: Плаж и хотел за нудисти в Гърция #7080

  ognenata
  Регистриран потребител

  Голям зор беше да намерим нудистки плаж в Гърция.

  Ето ти сайт с нудистките плажове на Гърция http://www.barefoot.info/greekgde.html , а това са нудистките плажове в Халкидики http://www.capnbarefoot.info/mainland:halkidiki

  Обичам нудистките плажове 🙂

Преглеждане на 8 съобщения - от 1 до 8 (от всички 8)