Отговори

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
 • Автор
  Публикации

 • plam77
  Регистриран потребител

  Лято 2016 бях в САЩ на студенстска бригада и най-много ми направи впечатление Ел Ей. Няма такъв град. Страшен купон е там.


  plam77
  Регистриран потребител

  Зависи къде искаш да отидеш местата са много пиши ми по конкретно къде искаш в коя част на България и ще ти предложа .Например района на Смолян е прекрасен за разходка и почивка има много места където да отиде човек да разпусне Например Пещера Ухловица е просто невероятна заслужава си да отиде човек Село Могилица Ако си падаш по екстремни изживявания Харамийската Пещера е точно за теб Орлово Око също не е за изпускане Ягодинска Пешера .


  plam77
  Регистриран потребител

  По темата за най-хубавите може би е актуално да се впише и едно мнение за лоши преживявания. Пиша част от обратна връзка за спа хотел Sunny Garden, Вършец:

  Често съм се ядосвала на изявления от рода на „българска работа” и подобни, категоризиращи обслужването в България като очаквано ниска категория. За съжаление имах неудоволствието да се убедя, че такива случаи има и уж по-високата категория хотели.

  По стечение на обстоятелствата със семейството ми случайно попаднахме пред спа хотел във Вършец и, търсейки къде да прекараме 24 часа, влязохме във фоайето и направихме запитване. Първоначалният контакт и прекарване бяха добри – учтив служител на рецепция, избор от две предложения за стая и действително добри условия на настаняване. Спа обслужването е на добро ниво, удоволствие за нас и децата – вътрешен и външен топли басейни, сауна и процедури.


  plam77
  Регистриран потребител

  Здравейте и от мен. Ако търсите нещо различно, посетете ВИЛА МАРК. Намира се в старопланиснкото селo Краево, на около 70-на км от София. Хотелчето ме грабна с ретро-етно стила си, прекрасната градина и топлото посрещане…Снимките в сайта на вилата говорят достатъчно

  в отговор на: Нова година ? къща ? 15 20 човека … #7168

  plam77
  Регистриран потребител

  Привет,
  Доста голяма компания сте се събрали за Нова Година 😉 Не се отчайвай, къщи за толкова много хора по принцип има, друг е въпроса дали все още са свободни за Нова година, че като гледам всички са полудели. МОга да ти дам няколко идеи за къщи за около 15-на човека, а ти вече ще видиш дали все още има места за Нова година.
  1. Къща Планински Чифлик, село Чифлик, Троянско
  2. Вила Шипково – село Шипково, пак близо до Троян
  3. Къща Мересев – в родопското село Оряховец, Смолянско

  в отговор на: На море с бебе – къде и как? #7110

  plam77
  Регистриран потребител

  Най-малкото ни детенце беше на 4м., когато го заведохме за първи път на море. Прибрахме се всички здрави,даже му излязоха първите две зъбчета без да усетим. От бебе я водим на море i планина.

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)