Къща за гости Калина

Къща за гости Калина

Местоположение: Троян
Адрес: ул. Стоян Българенчето 170
Тел. 067053981 / 0889591361
E-mail: kashta_kalina@abv.bg

Описание:

Ако се нуждаете от една истинска почивка, или просто искате да избягате от шума на града, заповядайте в нашата къща за отдих "Калина".
Местоположение:
Къща Калина се намира в Троянския балкан, в подножието на Стара планина, на брега на р. Бели Осъм, в близост до минералните басейни. Предоставя Ви се възможност да се насладите на чудесната природа и да се възползвате от нейните блага.

Настаняване:

Настаняване:
Къща "Калина" предлага три двойни стаи с парно отопление, дневна с камина и напълно оборудван кухненски бокс. За пълноценната почивка на своите гости, къщата разполага с голяма веранда, хубав двор с хамак, шезлонги и външно барбeкю.

Услуги:

Развлечения:
В близост до къщата има множество възможности за развлечение – минерални басейни в село Чифлик – на 5км; минерални бани в село Шипково – на 15км; Троянски манастир – на 24км; природонаучен музей в село Черни Осъм – на 27км; римската крепост "Состра" – на 15км; планинския курорт Беклемето – на 18км; град Tроян – на 5км и на 3км от къщата се намира една от местните туристически атракции, пикник "Айдушкото сборище", където се организира конен спорт и пейнтбол.

Туристически маршрути:
– Хижа "Дерменка"
– Хижа "Козя стена"
– Хижа "Хайдушка песе"

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар