Пилешка Пържола по Дижонски

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Франция
Обща информация за Франция

Продукти за Пилешка Пържола по Дижонски:

4 пържоли от пилешки гърди
200 гр дижонска горчица
2 с.л. зехтин
4 с.л. оцет балсамико
10 листа босилек
едросмлян черен пипер
едра морска сол

Начин за Приготвяне на Пилешка Пържола по Дижонски:

Мариноваме пържолите за 12 часа, като ги овкусяваме с малко едра моркса сол, черен пипер и оцет. Покриваме дъното на тава с хартия за печене, поръсваме със зехтина и нареждаме маринованите пилешки пържоли. Намазваме обилно пилешките пържоли с дижонската горчица и поръсваме обилно с едросмляния пипер. Запечатваме тавата с алуминиево фолио и печем за 30 минути във фурна на 180 градуса. Поднасяме пилешките пържоли по дижонски гарнирани с листа босилек.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар