Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Франция
Обща информация за Франция
Продукти за Пилешка Пържола по Дижонски:
4 пържоли от пилешки гърди
200 гр дижонска горчица
2 с.л. зехтин
4 с.л. оцет балсамико
10 листа босилек
едросмлян черен пипер
едра морска сол
Начин за Приготвяне на Пилешка Пържола по Дижонски:
Мариноваме пържолите за 12 часа, като ги овкусяваме с малко едра моркса сол, черен пипер и оцет. Покриваме дъното на тава с хартия за печене, поръсваме със зехтина и нареждаме маринованите пилешки пържоли. Намазваме обилно пилешките пържоли с дижонската горчица и поръсваме обилно с едросмляния пипер. Запечатваме тавата с алуминиево фолио и печем за 30 минути във фурна на 180 градуса. Поднасяме пилешките пържоли по дижонски гарнирани с листа босилек.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.