Летен Гювеч

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Летен Гювеч:

250 гр свинско месо от бут
300 гр картофи
3 моркова
2 глави лук
2 скилидки чесън
1 чушка
1 кубче зеленчуков бульон
2 с.л. олио
черен пипер

Начин за Приготвяне на Летен Гювеч:

Нарязваме месото и зеленчуците на едри кубчета, слагаме в тава, добавяме бульона, олиото и черния пипер. Заливаме с 0.5 л вода и печем за 40 минути на 200 градуса. Поднасяме летния гювеч поръсена със ситни нарязан копър.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар