Oще Рецепти за Десерти
Oще Рецепти от Франция
Обща информация за Франция
Продукти за Шоколадов Кейк:
1 млечен шоколад
4 яйца
2 чаени чаши бяла захар
1/2 чаена чаша олио
1 чаена чаша прясно мляко
1 бакпулвер
1 ванилия
3 чаени чаши брашно
Начин за Приготвяне на Шоколадов Кейк:
Разбиваме яйцата и захарта до побеляване, добавяме прясното мляко, олиото и настъргания шоколад. Слагаме пресятото с бакпулвера брашно и ванилията. Изсипваме получената хомогенна смес в намаслена и набрашнена тавичка. Печем шоколадовия кейк в предварително загрята фурна на 180 градуса за 25-30 минути. Шоколадовия кейк поднасяме полят с разстопен бял шоколад и стръкче мента за украса.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.