Шоколадов Кейк

Booking.com

Oще Рецепти за Десерти
Oще Рецепти от Франция
Обща информация за Франция

Продукти за Шоколадов Кейк:

1 млечен шоколад
4 яйца
2 чаени чаши бяла захар
1/2 чаена чаша олио
1 чаена чаша прясно мляко
1 бакпулвер
1 ванилия
3 чаени чаши брашно

Начин за Приготвяне на Шоколадов Кейк:

Разбиваме яйцата и захарта до по­беляване, добавяме прясно­то мляко, олиото и настър­гания шоколад. Слагаме пресятото с бакпулвера брашно и ванилията. Изсипваме получената хомо­генна смес в намаслена и набрашнена тавичка. Печем шоколадовия кейк в предварително загря­та фурна на 180 градуса за 25-30 минути. Шоколадовия кейк поднасяме полят с разстопен бял шоколад и стръкче мента за украса.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар