Пълнен Патладжан

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Пълнен Патладжан:

3 патладжана
200 мл доматен сок
200 гр топено сирене
300 гр пилешки филета
соев сос
олио
сол
черен пипер
копър
кисело мляко

Начин за Приготвяне на Пълнен Патладжан:

Измиваме и разполовяваме патладжаните, след което издълбаваме внимателно. Мариноваме пилешките филенца с черен пипер и соев сос и полагаме в издълбания патладжан, нареждаме и топено сирене, заливаме с доматения сок и захлупваме с издълбаните капачета. Поливаме отгоре с олио и поръсваме със сол. Печем пълнения патладжан за 45 минути на 200 градуса във фурна. Поднасяме патладжана гарниран с кисело мляко поръсено със ситно нарязан копър. 

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар