
Oще Рецепти за Салати
Oще Рецепти от Италия
Обща информация за Италия
Продукти за Топли Скариди Върху Зелена Салата:
250-300 г скариди
200 г печурки
1 салата
100 г оризово фиде
1 малка глава кромид лук
сок от половин лмон
2 с.л. олио
2 с.л. светъл соев сос
1 ч.л. захар
1-2 скилидки чесън
сол
Начин за Приготвяне на Топли Скариди Върху Зелена Салата:
В дълбок тиган загряваме олиото и прибавяме ситно наразания лук и чесън. След 1-2 минутки добавяме скаридите и лимоновия сок, след още 1-2 минутки добавяме нарязаните гъби заедно с чипка сол, захарта и соевия сос. Разбърквайте добре за 3 минутки, след което охладете. Сварете фидето. Накъсайте салатата наредете в купа, отгоре оставете фидето и върху него сместта със скаридите и гъите.
Добави коментар