Пилешки Хапки с Панделки

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Пилешки Хапки с Панделки:

 

200-300г пилешки бонфиленца /може и гърди/

1 морков

½ тиквичка

2л.соев сос

1л. горчица

1-2  скилидки чесън

½ чашка зехтин или олио

1 чаша паста с форма на панделки или спиралки

Начин за Приготвяне на Пилешки Хапки с Панделки:

 

Приготвяме марината от зехтин, соев сос, горчица и ситно нарязан или счукан чесън. Нарязваме пилешкото месо на хапки, заливаме го с маринатата и го оставяме да престои  половин час. През това време нарязваме зеленчуците. Поставяме на котлона тиган с малко мазнина и изсипваме пилешките хапки. След няколко разбърквания добавяме зеленчуците и овкусяваме с сол и черен пипер. Ако искаме ястието да е по-сочно можем да добавим малко бяло вино. В отделен съд сваряваме панделките, добавяме ги в тигана и внимателно разбъркваме. Преди поднасяне поръсваме с магданоз.

Проверете Най-Ниската Цена Сред Милиони Места за Настаняване по Целия Свят:


Booking.com онлайн хотелски резервации
Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар