Grabo.bg Виж Офертите за Почивки в България и Чужбина

Въпреки, че Grabo е уебсайт за разнообразни оферти от вкусно хапване до незабравими екстремни изживявания, едни от най-предпочитаните и популярни оферти в сайта са тези за почивка.

През последните години пазарният в дял на почивките, грабо надминава този на популярни туроператори и агенции, а причината е само една – там офертите са реални, което привлича все повече нови потребители.

Изгодни почивки до -60% в България

Виж Всички Оферти за Почивка в България 

Изгодни почивки от Grabo в Чужбина

Виж Всички Оферти за Почивка в Чужбина 

Спонтанни Почивки с Grabo

В Сряда спонтанно решавате, че искате да отидете някъде за Събота и Неделя и още същия ден сте намерили прималива оферта за море или планина с 50% отстъпка, а Петък вече сте на път. Това е историята на буквално хиляди млади хора с динамичен начин на живот, които имат нужда от услуги отговарящи на динамиката им.

Чудите се къде да заведете любимата за Свети Валентин или за 8-ми март? – на разположение са стотици оферти специално за популярните празници, включително Коледа, Нова Година, Великден, Гергьовден и т.н.

Искате да организирате незабравим студентски празник за колегите в университета на добра цена? – В категория 8-ми декември ще намерите оферти съобразени със студентския бюджет в попуярни Български курорти, като Банско, Боровец, Пампорово, Велинград и т.н.

Грабо е предпочитано място за почивка не само за спонтанните пътувания, но и за тези планирани с месеци напред – а именно Ексотични дестинации като Малдиви, Коста Рика, Куба, Индия, Непал, Красивите кътчета на Европа и САЩ.

Защо Почивка от Грабо?

Освен добрата цена, ясните условия без скрити такси – всяко допънително плащане е ясно описано в офертата, грабо гарантира с името си за това, че няма да бъдете излъгани.

Преди да се пусне оферта от грабо, проверяват турагенцията или хотелът, подписват договор с него, който гарантира вашия престой на обявената цената с условията описани във ваучера.

От грабо работят и предимно с доказани във времето агенции и хотели, с които имат изградени отношения през годините.

В сайта има ясни услоия за върщане и анулации, които се гарантират от Grabo – за да запазят името си, дори да стане проблем с вашата почивка, Вие ще получите парите си обратно от грабо, а те на база на договорите ще търсят това обезщетение по съдебен път. Ако същата почивка е запазена директно през същия туроператор, най-вероятно ще имате повече разправии. Това е класически пример на коректен посредник, когато посредникът е фирма с десетки години опит зад гърба си, като Грабо АД, Вие имате още една гаранция за услугата за която си плащате.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*