Да се рееш в морето на плаващ тропически остров

Booking.com

Сигурно често сте попадали на тази умопомрачителна снимка и сте се замечтавали поне веднъж да се озовете в този вълшебен плаващ тропически рай

Трябва да признаем, че това наистина е една уникална идея на британската компания Yacht Island Design, която смайва всички любители на луксозните "играчки" и е гъдел най-вече за хората с големи финансови възможности.


Вероятно сте се наслаждавали на най-различни луксозни яхти, впечатляващи с невероятен дизайн и атмосфера, но тази със сигурност е единствена. Tropical Island Paradise е 90-метров луксозен плавателен съд, преобразен във великолепен тропически остров. Яхтата е оборудвана с шикозни бунгала, палми и басейн. Интересното е, че в средата й се издига голям вулкан, който всъщност представлява ВИП апартамент, от който се стича приказен водопад.

Смайващото е, че задната част на яхтата се отваря, образувайки малко пристанище, от където може да излезете на разходка с яхта или джет или да се попечете на слънцето, излегнати под някоя от двете екзотични шатри.

Луксозното возило разполага с 4 комфортни каюти, оборудвани с всякакви глезотии. В тях могат да бъдат настанени до 10 души. На яхтата няма как да се скучае, тъй като освен всички други екстри има още СПА център, малко кино и зала за развлечения.


От компанията Yacht Island Design все още търсят инвеститор, който да финансира идеята им за това уникално творение. Предполагаме, че колкото и да струва реализирането на проекта, кандидати за купуването на подобно луксозно бижу винаги ще има!

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар