Златен тур

Booking.com

Zlaten tour
Адрес: гр.Варна, ул. Н.Вапцаров 3г
Телефон: 052/712600
E-mail: info@zlatentour.com

Информация:

Фирма „;Златен тур“; е лицензиран туроператор, притежаваща  Удостоверение за туроператор и туристически агент

Своята дейност успешно развиваме от 1997 год., а от 2002 год. имаме и офис в гр. Киев Украйна – “Златен тур“; ЛТД Киев.

Основното направление на нашата дейност е настаняване и обслужване  на туристи в хотелите по Северното Черноморие, а именно в комплексите: Ривиера, Златни пясъци и Св.Константин и Елена, а през зимния сезон в планинските ни курорти – Боровец, Банско и Пампорово. Екипът на „;Златен тур“; се състои от висококласифицирани специалисти,притежаващи богат опит в работата си и представители, които  с изключителен професионализъм и внимание обслужват туристите на говоримите от тях езици.

Фирма „;Златен тур“; успешно сътрудничи с туроператорски фирми от България, Русия – Москва, Санкт-Петербург, Новосибирск, Красноярск, от Белорусия, Украйна, Грузия, Молдова, Румъния и Гърция.

Услуги:

Явявайки се туроператор за България, ние предлаагме пакет от услуги, които задоволяват и най-взискателните потребности на клиентите, обезпечавайки висококачествено обслужване, а именно:

  1. Летен семеен отдих на курортите Златни пясъци, Св.Константин и Елена в хотели с различна категория  ***, ****и ***** звезди, с които фирмата поддържа дългогодишни партньорски взаимоотношения с гарантирани  контингенти.
  2. Настаняване и организация на почивка в престижните хотели на Ваканционен Клуб “Ривиера“;,  чиито партньор се явява нашата фирма.
  3. Организация на детски и младежки отдих, базирайки се на нашия 12-годишен опит в това направление – в хотелски бази на Златни пясъци, Св.Константин и Елена, със собствен колектив от аниматори и спортни организатори.
  4. Лечебни и балнео- програми в Черноморските и Планински курорти в България.
  5. Организация на бизнес семинари, конференции, бизнес турове  и „;тим билдинги“;, като освен хотелско настаняване предлага и трансфери, и екскурзионни програми на участниците в мероприятията. Същите предлага освен на Курортните комплекси, така и в най-големите градове в България – Варна, София и Пловдив.
  6. Зимен семеен  отдих по планинските курорти в България – Боровец,  Пампорово, Банско в хотели с различна категория **, ***, ****, ***** звезди, с които фирмата поддържа дългогодишни партньорски взаимоотношения с гарантирани  контингенти.
  7. Познавателни и развлекателни екскурзии, представяни на гостите от високвалифицирани екскурзоводи и аниматори, които допринасят за още по-приятния отдих на гостите.

Самолетни билети, екскурзии в чужбина, трансфери

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар