Стюардесите на Ryanair се съблякоха за еротичен календар

Booking.com

13 сексапилни стюардеси на нискобюджетната авиокомпания Ryanair свалиха дрехите си, за да се снимат в секси пози за годишния календар на авиопревозвача.

Еротичният календар, пълен с атрактивни полуголи снимки на красавиците се издава благотворително от 2008 г. насам, като целта на авиокомпанията този път е да събере сумата от 100 хил. долара, с която да подпомогне деца, страдащи от рядко кожно заболяване.

От ирландския авиопревозвач гордо заявяват, че това е най-горещият и сексапилен календар до този момент. В него домакините на борда разпалват мъжките фантазии, позирайки по съблазнително бельо и оскъден бански костюм. Желаещите могат да изплактнат очи като си купят изданието на борда на авиокомпанията на цена от 14 евро.

Както винаги, подобна дръзка инициатива намира своите противници, които смятат, че не благотворителността, а саморекламата стои в основата на подобна кампания. През 2009 г. Мери Ханибол, която е един от лидерите на лейбъристката партия, директно обвини Ryanair, че създава „;сексуален образ на авио сектора“;, като по този начин отчаяно се бори за печалба.  

В отговор на обвиненията, изпълнителният директор на авиокомпанията Майкъл О’Лири заяви, че Хaнибол е лишена от чувство за хумор, след което й изпрати като подарък един брой от еротичния календар, пише DailyTelegraph. 

Вижте горещо видео от снимките на миналогодишния благотворителен календар на нискотарифната авиокомпания Ryanair .

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар