Джакарта – Дестинации в Индонезия

Разположена в северозападната част на остров Ява, на брега на Зондско море, Джакарта ни предлага уникалната симбиоза от кипяща динамика, забързан трафик, лукс и светлини, изобилие от лъскави тръговски центрове и забавления за всеки вкус.

Въпреки мръсния въздух и задръстванията по улиците, столицата на Индонезия може да ви спечели с много интересни места. Започнете разходката си с посещение на една от най-големите джамии в Югоизточна Азия &bdquo,Mesjid Istiqlal&rdquo, и построената през 19 век католическата църква &bdquo,Света Мери&rdquo,. Не пропускайте да се разходите до Площада на свободата &bdquo,Medan Mederka&rdquo,, който като райски оазис се откроява сред забързания живот и хаоса в столицата. Площадът ще ви впечатли с прелестните дворци, които го заобикалят и Националния музей – друга важна спирка от обиколката ви.

Няма как докато разглеждате индонезийската столица да пропуснете Чайнатаун и Античния пазар, който ви очаква с пъстра палитра от антикварни предмети и сувенири от дърворезба. Направете си кратка екскурзия и до парка &bdquo,Taman Mini Indonesia&rdquo,, сътворен от покойната вдовица на бившия президент Сухарто. Като завършек на деня, можете да се потопите в атмосферата на някой нощен клуб, вкусвайки от динамичния живот на нощна Джакарта.

Обща информация за Индонезия
Кога да посетим Индонезия
Пари и разходи за Индонезия


Booking.com

Проверете Най-Ниската Цена Сред Милиони Места за Настаняване по Целия Свят:


Booking.com онлайн хотелски резервации
Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар