Краби – Дестинации в Тайланд

Краби е най-красивата провинция в Тайланд. Още щом стъпите там, ще почувствате, че сте попаднали в Рая. Природата тук е създала приказни скални образвувания, покрити със зеленинна, чиито огромни форми се извисяват над топлите кристални води на Андаманово море. Тази гледка се запечатва в сърцата завинаги.

Краби винаги е бил приключение за много туристи. Прелестните острови Ko Phi Phi, чиято красота и екзотика, е гордост за местните жители, остров Ko Lanta и плажът Railay, са едни от най-популярните дестинации в района. Те ни поднасят не само неверотяно чисти и екзотични плажове, но и някои от тях предлагат едни от най-добрите условия за скално катерене в света. Всъщност, към Краби принадлежат общо 150 привлекателни острови, които преди са били удобни убежища на азиатските пирати. Днес те предлагат чудесни условия за почивка. Много от островите принадлежат към Морския национален парк Ko Phi Phi, който включва и най-известният остров в региона – Ko Phi Phi Don.

Най-подходящото време, в което можете да посетите Краби е от декември до март. През този период почти всички хотели и бунгала са пълни с туристи. По време на дъждовния сезон, от юни до ноември, цените за настаняване падат почти двойно, туристите са много по-малко и ако имате късмет, можете да попаднете на сравнително хубаво време – обикновено вали около 4-5 дни, които са следвани от няколко невероятни слънчеви дни.

Обща информация за Тайланд
Кога да посетим Тайланд
Пари и разходи за Тайланд


Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар