Негрил – Дестинации в Ямайка

Booking.com

Обща информация за Ямайка
Кога да посетим Ямайка
Пари и разходи за Ямайка
Забележителности в Ямайка

Разположено на 84 км западно от Монтего Бей, Негрил се радва на невероятен тропически чар, най-дългата плажна ивица на острова (цели 11 км), безброй очарователнни хотели и оживен нощен живот.

С население едва от 4 200 души, Негрил е най-бързо развиващият се курорт в страната на реге музиката и е прекрасно място за лятна ваканция на Карибите. Сред най-интересните спортни атракции в курорта са голфът, тенисът и язденето на кон. Ценителите на морските авантюри ще се зарадват на разходка с лодка до Booby Cay или на приключение с кану до защитената природна местност Great Morass, богата на кралски палми, екзотични редки птици и крокодили.  

Красивите коралови рифове и спокойните бистри води са рай за гмуркачите и са превърнали Негрил е една от най-предпочитаните карибски дестинации за подводно гмуркане. Шопинг маняците могат да впуснат в любимото си хоби, опустошавайки местните занаятчийски пазари или безмитни магазини. А вечер, туристите, които обичат забавленията могат да вкусят от ямайския нощен живот, сливайки се с ритъма на реге музиката.

Курортът предлага хотели и различни възможности за настаняване за всеки джоб. Тук ще откриете както първокласните хотелски вериги RIU, Couples and Superclubs и луксозни хотели като Jamaica Rockhouse Hotel, Hidden Paradise Hotel, Legends Hotel, Samsara Hotel и Negril Inn, така и хостели, частни квартири или малки къщички – всички те подходящи за всеки вкус и гарантиращи една незабравима екзотична почивка.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар